Ahojte, chcel by som vás poprosiť o radu.
Prednedávnom som sa začal rozprávať z fajn babou, chodievame spolu domov a do školy, boli sme už na predvianočné nákupy a celý čas som mal pocit, že sa jej páčim, objímame sa a asi to aj trochu medzi nami iskrí. Naposledy, keď som bol s ňou mi povedala, že nech niesom sklamaný v budúcnosti, že rada so mnou trávi čas, ale že chce byť so mnou iba kamarátka. Myslíte si, že by z toho ešte niečo mohlo byť ?
Zamilovaný do kamarátky
aj po tom kine ste sa objímali? Píšete si správy, smsky? Alebo si telefonujete? Ak ste zvykli, tak sa skús na trochu odmlčať.
Lollka, ale toto je o niečom inom, my si stále rozumieme, obaja máme 17 a druhý rok chodíme spolu na školu. Neviem, ako to bolo v prvom ročníku, lebo som si ju až ku koncu začal všímať, keď sme sa na koncoročnom výlete celý deň rozprávali. Názory máme rovnaké a obaja sme rovnako hanblivý, takže to je troška tažšie, ale ja sa presne toho bojím, že si to porovnáva s prvým ročníkom a teraz sa zľakla.
Najprv si z nej citil zaujem a zrazu ti povie ze chce byt len kamaratka. Ja keby sa takto k muzovi spravam tak to znamena to, ze najprv sa mi pacil, mala som naozaj zaujem. Potom som zistila ze mi nieco na nom nesedi, bud ze sa k sebe nehodime z nejakeho zasadneho dovodu alebo povedal nieco cim sa sam zhodil. Priklad, par krat som sa stretla s chlapom ktory sa mi sprvoti dost pacil a pritahoval ma. Potom som si vsimla, ze dost komanduje mna aj inych a vycuvala som. S dalsim to skoncilo uz na prvom rande ked mi povedal, ze zenske prace on robit nebude, to nech robia len zeny. Ked som sa ho spytala a ake su tie muzske prace ktore chce robit tak povedal ze posexovat zenu. To bolo vsetko. Dakujem neprosim. S dalsim to tiez skoncilo na prvom rande hoci sprvoti sme si dobre rozumeli, citila som sa s nim dobre az do momentu ked vytiahol na mobile fotku byvalej a zacal mi rozpravat aka je ona pekna a kde vsade boli, co robili a pod. To boli len priklady, nespajaj si to s tebou.
zacni ju ignorovat, bav sa s inymi dievcatami, idealne pred nou. donut ju nech ziarli. nebav sa s nou. najdi si vzdy vyhovorku preco s nou nejdes domov. ked ta s tym konfrontuje tak povedz ze o kamaratstvo nestojis, ze kamaratok mas kopu. a ked ostane nasrata a nebude nic, najdi si inu.
to, že chce, aby ste boli kamaráti mohla povedať aj preto, že si ešte nie je istá. Neviem, ženy sa nezamilovávajú tak rýchlo, a keď sa objímate, tak je to fajn. Takže si daj nejaký čas, a keď sa veci nepohnú vpred, vylizuj rany a poobzeraj sa po druhej.
Oprava: Ako píše Nemohlo...
Jasne ti povedala, že s tebou chce byť len kamarátka. Nepovedala by to, keby to nechcela.
To, že priala pozvanie do kina, neznamená, že chce s tebou chodiť. Kamaráti spolu bežne chodia do kina. Ako píše Nepomohlo, nerob si falošné nádeje.
Veď do kina chodia predsa aj kamaráti, nie? Čo si to nahovaras? Ísť spolu do kina nič neznamená...
No neviem ... tesne po tom som ju pozval do kina a nemala s tým problém.
Nie, nemohlo. Neživ v sebe falošné nádeje, kamarátka ti to povedala jasne, na rovinu, asi vidí že z tvojej strany tam je niečo viac, preto tá priamost z jej strany.