Zamilovaný do kamarátky

Príspevok v téme: Zamilovaný do kamarátky
Lukas064

Ahojte, chcel by som vás poprosiť o radu.
Prednedávnom som sa začal rozprávať z fajn babou, chodievame spolu domov a do školy, boli sme už na predvianočné nákupy a celý čas som mal pocit, že sa jej páčim, objímame sa a asi to aj trochu medzi nami iskrí. Naposledy, keď som bol s ňou mi povedala, že nech niesom sklamaný v budúcnosti, že rada so mnou trávi čas, ale že chce byť so mnou iba kamarátka. Myslíte si, že by z toho ešte niečo mohlo byť ?

petroneta

aj po tom kine ste sa objímali? Píšete si správy, smsky? Alebo si telefonujete? Ak ste zvykli, tak sa skús na trochu odmlčať.

Lukas064

Lollka, ale toto je o niečom inom, my si stále rozumieme, obaja máme 17 a druhý rok chodíme spolu na školu. Neviem, ako to bolo v prvom ročníku, lebo som si ju až ku koncu začal všímať, keď sme sa na koncoročnom výlete celý deň rozprávali. Názory máme rovnaké a obaja sme rovnako hanblivý, takže to je troška tažšie, ale ja sa presne toho bojím, že si to porovnáva s prvým ročníkom a teraz sa zľakla.

Lollka

Najprv si z nej citil zaujem a zrazu ti povie ze chce byt len kamaratka. Ja keby sa takto k muzovi spravam tak to znamena to, ze najprv sa mi pacil, mala som naozaj zaujem. Potom som zistila ze mi nieco na nom nesedi, bud ze sa k sebe nehodime z nejakeho zasadneho dovodu alebo povedal nieco cim sa sam zhodil. Priklad, par krat som sa stretla s chlapom ktory sa mi sprvoti dost pacil a pritahoval ma. Potom som si vsimla, ze dost komanduje mna aj inych a vycuvala som. S dalsim to skoncilo uz na prvom rande ked mi povedal, ze zenske prace on robit nebude, to nech robia len zeny. Ked som sa ho spytala a ake su tie muzske prace ktore chce robit tak povedal ze posexovat zenu. To bolo vsetko. Dakujem neprosim. S dalsim to tiez skoncilo na prvom rande hoci sprvoti sme si dobre rozumeli, citila som sa s nim dobre az do momentu ked vytiahol na mobile fotku byvalej a zacal mi rozpravat aka je ona pekna a kde vsade boli, co robili a pod. To boli len priklady, nespajaj si to s tebou.

igino785

zacni ju ignorovat, bav sa s inymi dievcatami, idealne pred nou. donut ju nech ziarli. nebav sa s nou. najdi si vzdy vyhovorku preco s nou nejdes domov. ked ta s tym konfrontuje tak povedz ze o kamaratstvo nestojis, ze kamaratok mas kopu. a ked ostane nasrata a nebude nic, najdi si inu.

daniela2

to, že chce, aby ste boli kamaráti mohla povedať aj preto, že si ešte nie je istá. Neviem, ženy sa nezamilovávajú tak rýchlo, a keď sa objímate, tak je to fajn. Takže si daj nejaký čas, a keď sa veci nepohnú vpred, vylizuj rany a poobzeraj sa po druhej.

foreveralone

Jasne ti povedala, že s tebou chce byť len kamarátka. Nepovedala by to, keby to nechcela.
To, že priala pozvanie do kina, neznamená, že chce s tebou chodiť. Kamaráti spolu bežne chodia do kina. Ako píše Nepomohlo, nerob si falošné nádeje.

Nemohlo

Nie, nemohlo. Neživ v sebe falošné nádeje, kamarátka ti to povedala jasne, na rovinu, asi vidí že z tvojej strany tam je niečo viac, preto tá priamost z jej strany.