Prečo sú tie vzťahy tak o ničom??

Príspevok v téme: Prečo sú tie vzťahy tak o ničom??
zakladatel145

Prečo mám taký pocit že tie vzťahy ľudí sú tak úplne o ničom, bez emócií, bez lásky... proste ako keby to ani nebol vzťah ale nejaká sku ***vená ekonomická dohoda-.

Aj tu na fóre tu vidím aké veci sa tu riešia.... načo ste potom vo vzťahu keď sa nemilujete? Nikdy toto nepochopím... čo je vlastne tá "láska" o ktorej sa tu stále točí?... prečo sa každý vzťah vždy za pár rokov skončí a tí čo spolu nejakým zázrakom aj ostanú tak sú voči sebe ako cudzí, úplne chladní a bez emócií?

Aj ten sex čo sa tu rieši... ako keby to bola nejaká rutina, ktorú treba vykonať a mať to za sebou. To si ľudia dnes už vôbec nevedia pripustiť žiadne emócie?? Prečo ste ako roboti?? čo sa to deje s ľuďmi??? Je mi z toho smutno....

Alusa

Ludia hladaju co najjednoduchsie riesenia, su prilis pohodlni bojovat za niekoho, pri kom by nasli pochopenie a koho by dokazali milovat, radsej tento pocit v sebe potlacia a budu zit vztahy cez rozum. Ci to je spravne alebo nie je na posudeni kazdeho z nas, ja som toho nazoru, ze laska ma ist cez srdce, nie rozum. Tiez mam pocit, ze coraz viac vztahov sa ubera smerom - idem si podla rozumu, lebo zvyk, lebo mozno som sa zamiloval, zas odznova by trebalo budovat, cele zle, blbe zmyslanie od zaciatku.... No clovek to, co citil a neurobil bude lutovat zrejme az na smrtelnej posteli

Vaterllo

Zakladatel 145 ak nemáš príkladny vzťah ,ze by si nam mal davat rady tak mas najmenej co kritizovat a ak ho más tak si skúsený s tym padom vies o com to je a detto.