Prosím, poraďte mladému mužovi

Príspevok v téme: Prosím, poraďte mladému mužovi
Nechapem77

Mladý muž napísal o svojom probléme toto (je to citát jeho slov):

" Djwjsjwk 13.12.2018 18:29:43
Chcem sa spytat, preco su muzi hned za to odsudzovani ked zene daju napriklad facku? Facka este nikomu nikdy neublizila. Sama som zena a som v zenskom kolektive. Poznam dievca ktore kazdeho svojho priatela podvedie. Takato baba si facku, keby le facku, nezasluzi? Ja byt jei frajer, dokopala by som ju na zemi asi. Lebo toto sa robit neda. Suseda vkuse ziape po svojom muzovi a ten muz je len ticho ako taky baranok, za toto by si zasluzila silnu facku. Ja nevravim o ziadnych pestiach, kde toho druheho polames ale hrozne ma štve ked sa vravi ze zeny sa ani nechytit. Ja keby spravim nieco zle a dostanem od chalana facku tak to beriem ako poučenie že uz to znova neurobit. Samozrejme ak dovod neni tak to neuznavam."

Tomas12345

Ak zena urobi muzovi nejaky problem, alebo ho nejak nastve tak muz jedine co maximalne si voci zene dovolit moze je nejake to nakricanie, alebo pozadovanie financnej nahrady (ak utrpi financnu stratu). Toto je tak maximum co si moze muz dovolit.

A preco nie facka? Pretoze zena je slabsia ako muz, a je nefer ak muz zneuziva svoju silovu nadradenost na to aby dal zene facku, pretoze vie ze si to voci nej moze dovolit.