Možno si myslite, že čo je za hluposť ten nadpis temy, ale ja to vysvetlim:
áno, som so sebou brutalne nespokojna, lebo sa neviem zameriavat nikdy na to, čo mám, ale len na to, čo nemám a čo mi chýba a myslim, že sa to netýka len mňa.
Prejdem k veci. Mam niečo, čo vyzera ako predkus, v podstate by každy povedal, že to je predkus, nie velky, ale v skutočnosti je to zle vyvinuta dolna čelust ktoru (podla mojho čelustneho) treba posunut operativne dopredu a predtym nosiť strojček. Konečne som si zarobila a idem do toho. To bude okolo 2000€.
Podme dalej. Som štihla a mam velmi velmi male prsia. Da sa povedať, že su to Ačka a že odhalene nevyzeraju zle, lebo su pevne, nie su ovisnute, ale mne sa proste nepačia, lebo akonahle si dam na seba tričko či nevypchatu podprsenku či plavky, zmiznu uplne. Nikdy si nemožem dovoliť byt sexi, iba byt pekna v nejakom zahalenom dekolte a vypchatej pushupke. Ale ja chcem byt aj sexi, pre seba a pre muža, kt milujem. Chcem si obliekat šaty, ktore maju vacsinou dnes vystrih alebo strih ktory neumoznuje dat si podprsenku. Chcem si obliekat podprsenky a plavky bez pushupefektu lebo pushupky stoja 2x viac ako normalne podprdy. Chcem si obliekat pekne topy. Chcem aby moja postava bola symetrickejšia. S priatelom sa často nevidame, nebudem rozoberat prečo nie a prečo nezijeme spolu, ide o pracu a tak, ale ked sme spolu pride často k neznostiam, hoci nie vzdy k milovaniu. On si ma vyzlieka rad, ale ja to nenavidim. Ked ležim na chrbte, moje prsia sa stratia UPLNE. A on si ma vacsinou ulozi takto, aby som lezala na chrbte a vyzlečie. Vtedy sa citim naozaj strašne a nepritazlivo, nechapajuc čo to robi a ako sa mu mozem pacit. Viem, ze ma lubi pre ine veci aj ako je moje telo, ale aj tak to nechapem.
Viem, že musim ist na plastiku prs. Mam 22 a už od 13 kazdy den čakam, ze mi narastu na vacsiu velkost. Cele roky čakania a nič z toho. Preplakane noci. Bola som v tej situacii spolu s kamoškou. S tym rozdielom ze jej na strednej narastli. Mne nie. A ja sa s tým nedokazem zmierit. Najmä nie v dobe, ktora diktuje, čo je a čo nie je pritazlive. Takže musim našetriť dalšich 3000e.
Vyrastala som v rodine, kde rodičia o mna či surodencov prilis zaujmu nejavili. Rozviedli sa, otec neplati, nestyka sa s nami, nema o nas zaujem, jeho matka detto, riešime vkuse len exekutorky, sudy a nedostatok penazi. Mama sa upina len na bibliu a mysli si, ze jej panbožko vyrieši všetky jej problemy plus nam diktuje jeho moralku, ktoru sama aj tak nedodržiava.
Na mna to malo nasledky akurat tie, ze ma nepritahuju muzi mojho veku a ze pre peniaze som schopna všetko. Nevidim v nich všetko stastie sveta, ale min. na 90% mi by dokazali splnit všetky sny a spravit ma stastnou, lebo by ma vedeli spravit spokojnou so sebou samou, zdravšou, mohla by som si dovolit fitko a pod., ludia vravia ze z fitka chodia nabiti energiou a citia sa sebavedomejšie. Nemyslite si, ze ich pytam od priatela, to nikdy, pre mňa by to bolo ponizujuce. Nedokazem zneuzivat muza, ktoreho milujem a ktory ma prijal taku, aka som (nemyslim len fyzicky). A neznasam pocit zavislosti na mužovi, lebo mama bola na otcovi zavisla a on zneuzival na psychicke tyranie a vydieranie.
Priatel mi povedal, ze on vie, ze sa sama sebe nepačim. A stale hlada dovody prečo. Napr. minule že či sa mi nepači moja vyška, ked často nosim tie vysoke sandale. Ale ja ich nosim, lebo sa mi pačia a nemusim sa tak za nim natahovat ked mu idem dat pusu. Tak som mu to aj povedala, ale nezdalo sa mi, že mi to uveril.
Nepači sa mi to jeho podozrievanie tohto typu. Nepači sa mi, že už vie, že sa sama sebe pre iste veci nepačim. Lebo viem, že všetci muži chcu (najlepšie od prirody) obdarenu rajcovnu bohynu ktora bude brutalne so sebou spokojna (sebavedoma až namyslena) a že žena kt. ma z niečoho komplexy pre nich pritazliva nie je. Som presvedčena ze som tym stratila u neho na pritazlivosti a preto by som sa s nim najradšej rozišla, aj ked ho lubim. Hanbim sa mu hoci len vysloviť o tej plastike, určite by bol proti aj ked viem že by som sa mu tak pačila viac. Rada by som to urobila v tajnosti, ale neviem ako by zareagoval keby zistil, ze som mu take niečo zatajila.
Pišem to tu asi len preto ,aby som poznala nazor mužov, že čo by urobili, keby mali priatelku ktora sa im pači, ale ktora sa nepači sama sebe, či by ju podporili aj v plastike atd. Ďakujem.