Ahojte, mám 15 rokov a chodím na strednú umeleckú školu v Trenčíne a som na internáte. Mám ale vážny problém. Niekto z internátu (tuším aj kto) ma ohovára a všetci moji spolužiaci ktorý sú na intru ma ignorujú. Nemám žiadne kamarátky okrem dvoch ktoré ale nie su na internáte a nerozumiem si s nimi na 100% Chcela by som mať nejakú kamarátku s ktorou budem zdielať rovnaké koníčky a navzájom si budeme vymieňať názory a tak...
Ide o to, že ja nevyzerám ako umelec akých si možno vy predstavujete. Som obyčajné dievča ktoré miluje kriminálne seriály (Mentalista, Kobra 11) a sci-fi, akčné filmy (filmy od Marvelu) a mám rada lyžovanie, veľmi sa mi páčia malý psíci (boo) a milujem rozprávanie a debatu. Rada riešim problémy ale kto by už len mňa počúval v takej škole akej som? Nechápem tých ktorý fajčia a nadávajú v každej vete- podľa mňa je to nechutné a otrasné a vlastne načo? Prosím poraďte ak sa niekto nájde v mojom prípade, pošlite mi svoju e-mailovú adresu. Za vaše rady Ďakujem
Hľadám kamarátov
Sak pis tu tu mozme sa vypravat trebars o pocasi alebo o ponozkach
Typická dnešná mládež, ktorá si myslí, že keď každé druhé slovo je nadávka a ešte aj fajčia a chľascú tak sú najväčší frajeri na svete. Preto som bol vždy neobľúbený a je mi to jedno. Musíš si asi nájsť záľuby, pri ktorých Ti netreba nikoho. Len hlavne sa im nezačni prispôsobovať, aby si zapadla, nestojí Ti to za to.
Ahoj, mám síce 21 rokov ale viem ako sa asi cítiš. A myslím, že ma sem zaviedol asi sám osud pretože ani len netuším ako som sa sem dostala :D
Ak máš záujem pokecať stačí napísať.