Fibróm a cysty v prsiach

Príspevok v téme: Fibróm a cysty v prsiach
22Martinka43

Prosím vás o nejaké príspevky, ak máte dievčatá to isté. O cystách viem cca rok, ale prsia ma neboleli nikdy, snáď občas okolo cyklu ale inak nie. teraz asi rok ma bolí jeden prsník dokonca chrbát hore ako je krčná chrbtica a vyráža mi to do ruky. Mám sa báť?
Bola som u gyn, urobil sono,vravel, že je tam fibróm, ktorý tam pred rokom nebol. Môže od fibrómu bolieť prsník, chrbát a ruka?
Čítala som na nete že sa takto prejavuje aj rakovina. Ale to by dr. po roku nevidel na sono?
Už neviem, či mu môžem veriť. Meniť dr. nechcem, zatiaľ je celkom ok. Vravia, že je dobrý odborník.
Dokonca mi varvel, že je veľa žien s bolesťami prsníkov a nemajú ani hrčky, ani cysty ani fibrómy. Len tie bolesti. Prosím, ozvite sa, čo si o tom myslíte.

22Martinka43

Alenka34
Ja som už toľko prípravkov objednala a produktov pojedla a nič. Brala som 4 mesiace Serrapeptázu, myslím, že po užívaní sa mi stav ešte zhoršil. No a možno by sa bol zhoršil aj bez Serra...Natierala som bylinkami, masťami.. Ale objednám a skúsim.
Skôr mám obavy ohľadne tých bolestí, či je normálne, že pri cystách bolí chrbát a ruka. Niekedy sa mi aj ťažšie šoféruje, nebolí vždy, ale často.
A teba ten prsník aj bolel? Čo ti povedal lekár na to? Odporučil zákrok?

Alenka34

ahoj objednaj si zlatobylovu mast od pana Jukla Z Trencina a maz si 2x denne prsnik kde mas fibrom alebo cysty mne po nej vsetko pomizlo mal som mega velku cystu v prsniku citil som ju aj ked som lezala a po tejto masti zmizla raz dva. Je to naozaj uzasna masticka