Neviem co sa to so mnou deje

Príspevok v téme: Neviem co sa to so mnou deje
NeviemFakt

Vopred vravim že prispevky od Pilčuka (cloo) nečitam.

Mam priatela, vztah je parádny ale hrozne sa mi paci jedno dievca. Nikdy predtym sa mi to nestalo. Nie som predsa lesba, dievcata ma nepritahovali ale toto je iné. Hrozne sa mi paci ale len fyzicky. Nikdy som nevidela take pekne dievca. Viem ze s dievcatom by som chodit nechcela lebo by som nedokazala milovat a casom by ma to omrzelo ale poradte co mam robit, ja som na nej zavisla, stale si prezeram jej fotky, chodime na rovnaky seminar a ked vstupi do triedy tak sa.na nu neviem vynadivat. Taka malunka zlatunka mačaci pohlad bože vkuse sa na nu divam tazko sa mi uhyba pohladom. Čo to znamena? Je to urcitá nevera voci priatelovi? Toho sa bojim najviac, nikdy nikdy mu nechcem ublizit. Mam 19r

foreveralone

NeviemFakt - Toto mám najradšej... Niekto, kto si myslí, že je úplne hetero, stretne niekoho, rovnakého pohlavia, kto sa mu páči, automaticky sa považuje za homosexuála. Nechápem takýchto ľudí. Pamätaj si, že nemôžeš byť lesba, keď ťa priťahujú nielen chlapi, ale sem-tam aj žena. Počula si už o bisexualite ? Možno si bisexuálka alebo je to len prechodná fáza. Ja som prežívala na strednej to, čo ty (akurát som nemala priateľa). Bolo to veľmi intenzívne. Celé dni som na ňu myslela, bolo to na zbláznenie. Tých pár rokov som pretrpela, skola skončila, a už na ňu málokedy pomyslím.

Ešte raz, nie si lesba. U teba to nie je možné, keďže dokážeš ľúbiť chlapa.

ahjaj

každý človek má náklonnosť k niečomu, čo je pekné. A chce to aj chytiť. Tak ako keď chce človek pohladiť psíka.
Teraz s predstav, že by sa ti veľmi veľmi páčil nejaký psík, nechala by si, aby ťa olizoval, hladkala by si ho a podobne. Bola by to nevera voči priateľovi? Len zato, že je niečo tak milé?

NeviemFakt

@sekwoja- to neviem, na fb má napisany vztah ale nie je uvedene s kým. Vidavam ju len v škole atam vždy je sama. Takže nie som si istá. A v nasej skole je vela takych zlatunkych bab ako ona lenže ona je proste ona.

sekwoja

Paci sa ti lebo je malunka, zlatunka a take male chutne veci su zlate maciatka, steniatka, kurcatka vtacatka ..
Skor sa v tebe prejavuju ochranarske city ako lezbicka naklonnost k nej.
Ona ma priatela ?

cloo

Ja sa nezvyknem vyjadrovať ku každej téme, ani k tejto by som sa nevyjadril, no keď som tu spomenutý, vyjadrím sa.

Čo sa s tebou deje ? Nič vážne. Jednoducho len nevieš čo od dobroty a nevážiš si to (priateľa), čo máš. Toto je u vás žien typické. Keď sa máte dobre, začnete zas vymýšľať hlúposti.

Keby si mala skutočné problémy, takéto nezmysly by si neriešila...