Vzájomné sympatie - potrebuje čas ešte ?

Príspevok v téme: Vzájomné sympatie - potrebuje čas ešte ?
marko_066

Dobrý deň, pred troma rokmi som sa spoznal s jednou ženou a postupne sme sa začali stretávať a tráviť spolu viac času, problém bol v tom že v tom období mala priateľa ale napriek tomu sme sa aj viac zblížili a stretávali sa a navzájom sme sa priťahovali. V lete 2018 sa sním po 5 rokoch rozišla a my sme sa takisto naďalej stretávali, chodili sme do kina, na výlety, na víno. Aj keď mi furt hovorila že to berie ako niečo kamarátske tak čo raz viac som na ňu začal myslieť a chcel som byť sňou. Velakrát sa ku mne správala odmerane ale takisto bola velakrát aj milá aj prítulná ku mne (hlavne keď sme niečo popili tak sme sa bozkávali, objímali sa ale sex nebol) a preto neviem čo si mám o tejto sitáucii myslieť. Možno by ste mi vedeli poradiť ako postupovať v tomto prípade keď sa dvaja ľudia navzájom priťahujú a stretávaju sa pravidelne aj keď mi hovorí že zatial nič viac nechce. Myslím si že ešte nie je celkovo vysporiadaná s rozchodom a nechce byť len prechodná zastávka pre ňu. Prosím poraďte. Ďakujem

Pali34

na tvojom mieste jej navrhnem ze zacnime chodit spolu ako frajeri, pacis sa mi. Ak sa zacne vykrucat, vymyslat ze nie a ze potrebuje cas a podobne tak sa odmlc ty. Nevolaj ju, nepis, ak ta bude niekam volat vyhovaraj sa ze mas nieco uz ine .
Chapes? Musis jej dat jasne najavo nech sa rozhodne co chce. Lebo ak ty.chces vztah a ona nie tak zbytoxne stracas cas pri nej. Uz od leta to s nou tahas a ona stale nevie co k tebe citi? Uz pred tym ste sa dlhe roky poznali a co z toho?

marko_066

Dlho som to bral ako nieco kamarátske dokym bola zadaná, potom sa vo mne asi nieco zmenilo. Veľakrát sa stalo že platila ona a pozyvala a takisto ma aj on sama kontaktovala a volala von. Svoje emócie vyjadruje len ked ma nieco vypité, a ked už by som si myslel že by to bolo vsetko dobre tak zrazu ako keby si držala odstup. neviem či je to kvôli tomu že stále nie je vyrovnaná zo starého vzťahu potrebuje este čas alebo som len dobrá medzistavka pre ňu aj ked sa už dlhšie poznáme

Pali34

Marko006
ked sa baba doteraz nevyjadrila ci ta miluje alebo len vyuziva nato aby si jej platil vino, kino atd. tak asi ...
Ani ti navyjadrila svoje city nikdy? Napr.
mam ta rada, chybas mi, zavola ti s tym ze ta chce pocut, navrhne sama stretko, chyti ta sama odseba za ruku, a pod.
Toto robi zamilovana zena ale ak ta tvoja caka len na tvoju akciu co podniknes tak to bude zlatokopka ktoru financujes. Tolko sa s tebou uz polize, pomazna ..