prečo firmy robia vianočné večierky ked sa zamestnanci po zbytok roka idu medzi sebou pozabíjať? :-D

Kontr0lor

Aj ja sa na tom smejem, u nás sa už aj na tom večierku opili a následne pobili :D Ale inak je to dosť hrané tam, každý sa tam pretvaruje,

TakToJe

Pretoze to je tak zauživané. Už od základnej školy sme my mali také vecierky a tiež sme sa v triede vsetci nemuseli. Kto chcel prišiel. Ja som tam išla lebo som tam mala dobru kamaratku a kvoli jedlu. Buď tam nechoď alebo nájdi dovod pre ktory by sa celkom oplatilo ist. Ucitel na strednej chodil na stuzkove len pre to aby sa zadarmo mohol ožrať.

Aliss

Tak na tie vecierky nechod a mas po probleme. Ci tebe vadi, ze vobec existuju? :D Nechapem, co to riesis. Ja som bola na jednom jedinom vecierku, pochopila, ze to nie je pre mna a odvtedy uz nechodim. Ale zaroven nemam nic proti tomu, ked su tie vecierky organizovane. Ci tebe niekto drzi pistol pri hlave a nuti ta ist tam, aj ked sa ti cela filozofia nepaci? Plus, urcite nie je ziadne pracovisko, kde by sa uplne vsetci neznasali a isli pozabijat. To znamena, ze vecierok je pre ludi, ktori sa chcu spolu zabavit. Nie pre tych, co sa nenavidia. A po dalsie - firma robi vecierok pre to, aby na konci roka cosi pre svojich zamestnancov urobila. Aby sa zabavili, oddychli si, atd atd. Mimo ineho, ak sa niekto na pracovisku nenavidi, tak je to vec vedenia firmy, ci samotnych ludi? Ja si myslim, ze to druhe...

ffffff

pretože sa to patrí, že firma urobí pre zamestnancov večierok... vzťahy medzi zamestnancami ich nezaujímajú pretože večierky a oslavy /firemné/ sa nerobia za účelom udobriť zamestnancov mefzi sebou!
a aby firma=nadriadení spravili večierok pre každého zamestnanca zvlášť je pochopiteľne blbosť tak sa to robí naraz pre všetkých, čo na tom nechápeš ..