nevlastná dcéra, ktorú milujem

Príspevok v téme: nevlastná dcéra, ktorú milujem
Vojtooo

Mám tridsaťjeden rokov.
Pred desiatimi rokmi som sa zoznámil so ženou s ktorej som už manžel. Mala dcéru, vtedy sedem ročnú. Odjakživa som si s ňou rozumel, vždy som ju vnímal akoby bola moja dcéra, nevadilo mi na ňu vyhadzovať celé výplaty, ale ...ale v posledom období, teda dvoch rokov sa mi začala páčiť a priťahovať ma.
Je inteligentná, dá sa s ňou rozprávať veľmi dospelo, no vždy som sa k nej správal ako otec. Ona nevie nič o mojich pocitoch. Ani manželka to nevie.
Sám pred sebou si klamať nemôžem. Túžim po nej ako chlap túži po žene. Naopak s manželkou to je dosť problematické obdobie. V podstate ju milujem, ale ja milujem aj jej dcéru.
Je to šialené a choré. Nemal by som k jej sedemnásť ročnej dcére toto pociťovať, ale nejde to.
Je mi to čudné, lebo som ju vychovával, učil ju, podporoval ju, ale nepomôžem si, nenaplánoval som si, že ma začne priťahovať, ale je to tak. Neskutočne ma rajcuje.

petroneta

pozri. Máš hniezdo, máš domov. Všímaj si vtáky. Lastovičky v hniezde. Ako vykonávajú veľkú potrebu? No vystrčia z hniezda zadok a ono to letí von. Nie do hniezda.
Chápeš?

TakToJe

Rodit v dnešnej dobe v 14 15 16 je uplne bezne. Dokonca niektori (zamena manzeliek) s tym idu aj do telky zrejme sa pochvalit a nakoniec chudak alebo nechudák ten chlap skončí za pedofila.

pomocnica

Neviem, či sa to tu spomínalo ale za predpokladu, že by mala manželka 21 vtedy ako aj on, tak by rodila v 14 tich...ssooo...

ak to náááádodooou nie je fejk(čo pochybujem), tak je to zložitá situácia strašne, alee treba spozorovať aké sú city dcéry a ak sa líšia od citov zakladateľa témy, tak to nechať plavať, lebo zbytočne sa rozbije rodina a dobré vzťahy, aj keď to bude vnútorný boj. Ak by boli rovnaké, tak to je zapeklité, ale treba ísť za svojím srdcom...pravdepodobne sa rodina rozbije tak či tak bohužiaľ...

No aaak to je reálna téma tak VEĽA ŠŤASTIA.

daniela2

jasné, že by bolo. :-))
Ale logicky. Som nezadaná žena, bez záväzkov. Je jasné, že uprednostním chlapa s vyriešenou minulosťou, ako ženatého, ktorý sa kvôli mne rozvedie, a jeho exka bude potom štvať proti mne jeho deti. Keď už tak rozvedeného, so šancou, že ma jeho deti prijmú, keď už sú jeho súčasťou. Ale aj to je tak trochu mimo. Kebyže sa vydám za rozvedeného a narodí sa nám dieťa, tak to cez víkend, keď by sme mohli byť všetci traja v pohode doma, mi prinesie na krk svoje deti, a ja ich budem musieť obsluhovať, alebo kvôli nim sa nebude venovať tomu nášmu?
Ok, viem, že som sebecká, ale ten model: moje deti, tvoje deti, naše deti je príliš zložitý na moje jednoduché myslenie. :-)

daniela2

trimak,
vzťah sa nemôže zakladať na klame. Ja neurobím ani krok preto, aby som rozbila niečiu rodinu. Ak je ženatý, znamená to, že má ženu. U nás bigamia povolená nie je. Ak má so ženou problém, nech si rieši. Či dovtedy ju používa na to, aby mu žehlila košele, kým to neprevezme náhrada? Ja nechcem byť žiadnou náhradou.

Trimak

Daniela2 a presne to je ten dovod, preco netreba zenam hovorit, ak je chlap zenaty. Co to ma spolocne s laskou k inej zene, ktora v nom prepukne? Vsak sa mozu niekam posunut a on sa rozvedie. Preco zenybtoho chlapa hned zatracuju? Mam napr. kamosa, ktory je 15 rokov zenaty a uz 10 rokov nezije s manzelkou ani s nou nic intimne nema. Vy zeny ste strasne v tomto. Chlapovi to nevadi, ak je zena vydata, da tomu sancu.

Aliss

Jeeej, to je "super". A co teraz? Mlada vyrastie, zbadas na ulici dalsie mlade maso, znova ta bude rajcovat a znova tu budes vypisovat? To vzdy ked ta niektora zena rajcuje, tak z toho "musi nieco byt"? Ocakavas ake rady? Ovsem, ak je tato tema skutocna....Ze ti poradime ako na mladu? Hahahahah

daniela2

ja som v autobuse chodievala s chlapíkom, ktorý sa mi náramne páčil. Jeho pohyby, ako sa pozeral, všetko.
On si ma príliš nevšímal, takže som to nechala tak, a po čase som sa rozhodla, že pôjdem znovu tým istým spojom, čo ak tam bude. Bol a sadla som si na sedadlo blízko nemu. Pustili sme sa do rozhovoru a po pár slovách mi bolo jasné, že sme z inej planéty a tá jeho ma ani tak nezaujíma.
U teba by to malo byť obdobné. Je to pekné dievča, ale je zo sféry, ktorá nie je tvoja. Pekných, pohľadných ľudí vidí človek kedykoľvek, najmä, keď je nezadaný a občas aj flirtuje s myšlienkou, s pohľadom, ale sú nejaké zdravé hranice a tabu. Strašne sa mi páčil kolega z druhého oddelenia, aj sme sa stretli párkrát pri výťahu, prehodili pár slov, usmievali sa na seba a tak.... a zistila som, že je ženatý. Takže tabu.
Ty len túžiš, zamilovaný nie si. Tak aký je tam problém?