Bohata a vplyvna priatelka

Príspevok v téme: Bohata a vplyvna priatelka
Prizivnik

Zacal som mat velky problem. Pred 1,5 rokom som sa zoznamil s jednou zenou, ktoru som predtym nepoznal. Postupne som sa o nej dozvedel, kto je (urcite ju tu vacsina z vas pozna, najma zeny). Je dost bohata a ma vela znamych medzi celebritami. Medzi nami to vsak nie je o tom, len mne zacina vadit, ze najma jej okolie sa na mna pozera ako na zlatokopa. Ja mam svoju pracu, ale samozrejme sa k nej zarobkom nemozem ani prirovnat, mam byt, ona ma dom v BA, ja mam auto strednej triedy, ona 2 luxusne. Chodime na spolocenske akcie, kde nas (samozrejme kvolie nej) pozyvaju do VIP priestorov. Uz sa ma na nu pytala aj TV, ale odmietol som na to odpovedat. Pisu o nej v novinach a casopisoch, mam vela followerov na socialnych sietiach, obcas je o nej info v TV. Ja som ju predtym nepoznal, lebo ide o zensku oblast.
Mam problem, lebo jej okolie mi dava najavo, ze som akoby nikto a ze ona je so mnou, len preto, lebo dobre vyzeram. Tie zeny "celebrity" sa normalne nehanbia so mnou na tych akciach otvorene flirtovat. Citim sa ako bezcenny clovek, ked som medzi nimi. Priatelka mi hovori, ze nech si to nevsimam, ze oni zavidia a ze to nie su bezni ludia, ze oni maju ine videnie sveta a ze ona nemoze za to, ze je uspesna a slavna. A este sa zacina aj na tych socialnych sietiach rozoberat nas vztah a niektori ludia tam o mne napisali velmi nepekne veci, ktore su samozrejme nepravdive a velmi hlboko sa ma to dotklo.
No mam problem aj s jej rodicmi, tiez mi davaju na javo, ze ona si zasluzi niekoho vyznamneho a bohateho a nie mna. Neviem, co mam robit, my sa lubime, ale to okolie je uplne otrasne. Najradsej by som bol, ak by ona bola obycajna bezna zena.
Co by ste robili vy byt na mojom mieste?

Jana Lukacova

Prizivnik:

Rôzni ľudia by konali na Vašom mieste rôzne. Podstatné je, čo Vy sám chcete a či chcete fungovať v šťastnom vzťahu.

Píšete o ostatných v okolí Vašej priateľky, ale ako sa správa ona, keď Vám jej okolie dáva najavo, že ste akoby nikto a že ona je s Vami len preto, lebo dobre vyzeráte? Zastane sa Vás v spoločnosti, pred rodičmi, na sociálnych sieťach a dáva ostatným najavo, že ich správanie k Vám, ako jej priateľovi je pre ňu neprípustné? Snaží sa s Vami tráviť čas najmä mimo spoločenských akcií, pretože aj jej vadí povrchný prístup ľudí? Je obyčajnou, bežnou ženou, ktorá si uvedomuje, že úspech a sláva nie je všetko a sú pominuteľné? Ako pristupuje k Vašim rodičom, priateľom, atď...?

Vyzerá to tak, že problémom nie je okolie, ale je ukrytý vo Vašom vzťahu – je v ňom nepomer úprimných citov (a úsilia), ktoré do neho vkladáte Vy a Vaša priateľka...

lifeisshort

No nezostáva ti nič iné len to ignorovať. Ak ju teda úprimne miluješ. Keď si to budeš príliš pripúšťať, tak sa z toho jedného dňa zosypes. Lebo svet smotánky a bulváru je už raz taký, raz váš vzťah začne byť oficiálny aj na verejnosti a budú ti nakladať koľko to pôjde. Takže neriešiť. Nečítať bulvár, nerozpravat o súkromí. A hlavne sa nepodceňuj! Všetci sme si rovní!

Ovecky

Nic si z toho nerob, dnes je to velmi pouzivane slovo, zlatokop, zlatokopka, staci, ze ma jeden z partnerov o polovicu vyssi plat a uz druhi zavidia, staci ze jeden z partnerov bude nieco dedit a uz je druhy prisavka, oznacuju menej stastliveho takymito privlastkami. Je to iba zavist, typicka vlastnost slovace, jednym uchom dnu, druhym von:)

oxalis

to je fakt ze hentie ,,celebrity,, maju iny pohlad na svet. poznam aj ja osobne zeny, ktore sa ,,dostali,, medzi tie ,,celebrity,, a som celkom pekna zena a mam ich v dosahu ale nikdy by som nechcela tak zit. Tvoja priatelka je uspesna a urcite aj velmi inteligentna..Je na tebe ci to ustojis ono to prehrmi podla mna to pisanie o tebe a ten sum okolo teba..vela stastia