Leniví šéfovia

Príspevok v téme: Leniví šéfovia
tvorivedielne

Ahojte,
chcela som sa opýtať či máte niekto podobnú skúsenosť ako ja. Šéf príde do práce, sadne si ako veľký pán do kanclu, stôl má vedľa mňa. Pracuje asi tak, že prevažnú väčšinu dňa kuká na fb, prezerá si rôzne stránky a úkoluje ma prácou. Dobre, už som si zvykla. Jeho priateľka je moja kamarátka. To kamarátstvo vzniklo, počas toho, ako začali spolu žiť a ja som u nich pracovala, papiere a vybavovačky. Počas materskej miestami pracovala, ale ako dala dieťa do škôlky, takmer nič nerobí. Väčšinu dňa doma. Keď predtým pracovala, aj to nikdy 8 hodín denne, som si hovorila, super, šikovná je. Len keď počujem, ako mi hovorí, že si ráno pospala, prípadne, že ide na masáž, saunu, alebo tak, neviem, štve ma to. Začínam mať ku nej iný postoj, čo ma mrzí. Neviem sa nejak cez to preniesť a tváriť sa že všetko ok. Má ma veľmi rada, to viem, ale nejak jej nečinnosťou a iným životným štýlom mám pocit, že sa odďaľujeme.

Lollka

A ona je na matetskej ci je zase zamestnancom firmy, dostava plat len nemaka a tu pracu za nu musite robit vy? Ak ty nemusis robit jej pracu tak by som to neriesila. Mohla si mat daleko horsiu robotu, jak tu pisu podo mnou, s intriganmi ci sikanujucim sefom.

snivajme123456

Chcela by som aj ja mat aspon raz taku robotu, kde budem mat len leniveho sefa. A nie intriganske kolegyne a blbeho sefa, ktory im vsetko veri. Lebo to je horsie. Ked sa teda dostanem raz do takej roboty, kde je sef iba lenivy a to je jedina jeho nedobra stranka, ale intriganom verit nebude a bude ich z roboty vyhadzovat, ochotne a rada si odmakam celu robotu za sefa a stastna budem jak blcha, ze mam najlepsieho sefa, akeho som kedy mala. Lebo len ten je u mna dobry sef, ktory vyhadzuje intriganov. Alebo minimalne im neveri. A nie blbec, ktory kritizuje neopravnene kazdu minutu najlepsich zamestnancov a najväcsich tahunov. A vyhadzuje ich z roboty, povysi intriganov. Asi tak. Vaz si, ze mas to, co mas. Lebo ked odtial odides, tak v intriganskom svete ti bude horsie, to mi mozes verit. A odkial raz niekto dobrovolne odide, tam ho uz zvycajne nevezmu spät. Musi hladat nieco ine.