Ahojte. Spoznala som pred par tyzdnami chalana, ktoremu som sa ocividne pacila. Pili sme ako partia a v urcitom momente ma zavolal do kuchyne. Aj ked som vedela co chce isla som, kedze alkohol povoluje zabrany. Mala som sex ako nikdy predtym. Bol ku mne drsny a lahostajny. Absolutne sa nestaral o to ci ma uspokojil, iba sa odbavil. A v tom bol ten problem. Neskutocne sa mi to pacilo, ze sa so mnou nehra ale ze ma iba tak nezaväzne pomiloval (pomiloval je slabe slovo)... Na druhy den som sa zobudila a citila sa neskutocne trapne. Ako keby taka odhodena handra. Vtedy som si uvedomila ze to bola obrovska chyba a uz ju nechcem nikdy zopakovat....(nechcem? Skor by som nemala..)
Ten chalan ma priatelku. Aj preto ma to trapilo, pretoze som nechcela aby sa ten vztah rozpadol kvoli mne. Vedela som ze by som to nespravila keby som triezva ale nevedela som ci by to on ako triezvy spravil, pretoze som v ten vecet bola velmi opita a on az tak nie. Odvtedy sa mi neozval ziadnym sposobom som sa s nim ani nevidela. Jeho priatelka je vsak moja kamaratka a spoluziacka a dost casto sa stalo ze ho spominala alebo mi vravela ze co spolu robili vecer a podobne. A ja? Nevedela som to dostat z hlavy.. nas dvoch v kuchyni..mala som vycitky a zaroven chute na to aby sa to zopakovalo... Ale vedela som.ze nesmiem...
Zacalo sa ale stavat ze mi kamaratka vravela ze sa na mna pytal a ja som si zacala velmi namyslat. On sa ale pytal uplne neskodne. Napriklad ze ci som sme boli na obede spolu my dve. Alebo ako som ja zvladla tu skusku a podobne. Asi po mesiaci od toho ma kamaratka volala s nimi na trhy. Najprv som nechcela ist ale uvazovala som. A ked ma kamaratka presviedcala povedala mi aj :"Poood s nami. Aj Ivo ma presviedca aby som ta donutila, vraj bude sranda ;) "
Je to zvlastne (valstne ani nie) ale ako povedala, ze si to aj Ivan zela, bola som rozhodnuta ist.
Ale vlastne to zvlastne je, pretoze som si bola vedoma toho, ze to uz zopakovat nechcem ale aj tak som tuzila po jeho pritomnosti. A tam je ta chyba. Netuzila som po sexe ale po jeho pritomnosti... Neexistuje aby som sa do neho zamilovala. Nechcem to pretoze to.vobec nie je typ cloveka s kym si predstavujem buducnost. Je to pravy opak ale sex s nim bol iny.... Chybalo mi nieco taketo... Chcela som skusit v zivote aj nieco ine ako vztah plny lasky a nudneho sexu.. chcela som skvely sex... A on mi ho dal. Uzila som si a vedela som ze s nim nechcem byt a bola som nakoniec aj rada ze bol taky lahostajny ku mne pretoze to je presne to co ma vzrusuje (som submisivna) a zaroven mi to nedavalo priestor na citove namotanie. Na tie trhy som sla s tym ze bude sranda.. opili sme sa a skoncili u neh na byte. Jeho priatelka zaspala a ja som sla naozaj nevinne do kuchyne po pohar vody ked sa tam zjavil. Branila som sa a povedala mu ze nechcem a nemozem lebo mam menstruaciu. On mi povedal ze mu to nevadi ale ja som sa aj tak branila. Lenze to je to čo ja nedokazem. Mna prave to vzrusi ked sa ma snazi niekto "donutit".. a vziat si co chce... Ale kvoli menstruacii to skoncilo iba tym ze ma donutil klaknut si a schytil ma za vlasy a donutil ma fajcit mu. (S radostou)
Ale tentokrat to bolo ine. Odisli sme naspat do obyvacky a cely vecer na mna zmurkal a pokukoval az kym nesiel do kuchyne a ja som.isla za nim lebo som vedela co bude...chcela som! Ked som tam stala pri nom, povedal mi ze sa mu pacim(pre mna ako baculku nezvyk) a ze od toho prveho razu na mna stale mysli a vzdy sa mu postavi. Ze mu este ziadna tak nefajcila ako ja a ze sa mu pacia moje prsia... (On to myslel sexualne) opat ma dal na kolena a fajcila som ho. Namiesto vysticovania ma ale hladil po vlasoch. Ked to skoncilo nieco sa vo mne zmenilo. Jednak niesom dievca co sa vyspi s hocikym (aspon som si myslela) a jednak sa len tazko dokazem neviazat a nenamyslat si...) Aj tak som sla do kuchyne znova a znova (celkovo asi 5 krat za vecer) a dufala ze pride. Prisiel.. vzdy.. pritisol si ma k sebe oprety o kuchynsku linku, vonal mi vlasy, hryzol mi usi a sepkal mi do nich ze man prist buduci tyzden k nemu, ze tam nebude nikto, ze ma potresta ako male dievcatko a poriadne pretiahne, a ze ukaze mi ako velmi si to mozem s nim uzivat..
Samozrejme ze ma to neskutocne cele vzrusovalo, a tak drziac jeho penis a pritisnuta k nemu som tuzila po tom aby tam len takk nestal a iba nesepkal ale sa ma aj dotykal.. aspon raz. (Inak mi iba stale chytal prsia. Nic ine...) A tak som mu to cela v ocakavani povedala... Aby sa ma dotykal ze po tom tuzim... A on sa ma dotykal zase len prs...tak som mu povedala , aby sa ma dotykal vsade.. tak na chytil za zadok.. RAZ! nevadi.. odisli sme do obyvacky.. posledny krat ked sme prisli do kuchyne (ano zasa) tak ma rovno zrazil na kolena (bez ziadnych dotykov.. ani sepkania ani hryzania. Nic... ) A ked sa urobil vstal a povedal "pod, ideme spat".. a ja som tam stala ako obarena...nic.. ani jediny dotyk. Opat ho nazaujimalo po com tuzim ja... PO NOM! Ale nie iba po tom mat jeho penis v ustach.. ale po tom aby sa ma aspon dotykal a bozkaval ma na krku ked nic ine.. povedal iba ze si este napiseme ohaldom toho buduceho tyzdna... A isiel spat..rano som sa zasa citila tak isto ako vyuzita... Ale aj tak som po nom tuzila. Stale som verila ze keby mozem mat sex bolo by to ine... Ale co ak nie??
O com vlastne nezaväzny sex je? Patria tam vobec neznosti?
Uvedomila som si ze ma na jednej strane vzrusuje ten tvrdy a "nuteny" sex a nim a na druhej strane ma mrzi ze sa ma nedotyka, nebozkava ma.. pocas celeho toho ani jeden bozk .... A tak neviem ci som sa nenamotala...
Ja som neskusena, on je suknickar... Pretiahol uz tolko bab ze sa divim ze zi vybral prave mna. Lebo okrem ineho som nesebavedome skarede kacatko a hanbliva a submisivna.. vzdy ma vzrusovala predstava ze ma muz (konkretny ale nie Ivan) poriadne pomiluje ale zaroven bude nezny... Pravdupovediac.. tvrdy sex ale ze tam budu city (ze ma pobozka, pohladi , ale vytresta a poriadne a nie ze ma nakonci odhodi ako handru)
Takze v tomto je Ivo iny. Neverila som ze taky sex vobec zazijem.. a s nim to take je... Akurat sa citim zle a nechcene ..a neviem ci to nie je aj dobre aby som sa nenamotala.. ved predsa bud chcem sex alebo chlapa! No a tak som v rozpakoch.... Je zle ze mi vadi ze sa ma nedotyka tak casto ako by som tuzila? Ze ma nebozkava pri tom? A ze by som tuzila po trochu romantiky do toho "trestani"??? Len neviem co chcem alebo chcem nieco zle?
Bojim sa ze ak mu to poviem, bud ma posle do kelu (a ja pridem o to uzasne) alebo to urobi a ja sa namotam...:/ Kde je ta spravna hranica neznosti pri nezaväznom sexe?
A nemamotala som sa uz? Ked si vedome uvedomujem, ze by som s nim chodit nechcela ale tuzim po tom aby bol gentleman a aspon mi napisal ze sa mu to pacilo? A viac sa ma dotykal? Pripadne az sa odbavi tak ma aspon pohladi? Bojim sa ze az to urobi tak sa uz isto namotam aj ked by som s nim nikdy chodit nechcela a zvytocne sa budem trapit. ?Milovat?(ani neviemco by to bol za pocit) a tuzit po niekom s kym by som chodit nechcela. To je uz len kombinacia. Ale zaroven po tom neskutocne tuzim, po jeho dotykoch, bozkoch a troske nehy.. mam mu to povedat? Bude to akceptovat? uduci tyzden by som ta ist chcela aj ked sa bojim a hanbim.. nechcem byt za kurvu ale nikdy som po nikom a nicom netuzila viac ako po nom a po jeho dotykoch. Zmeni sa nieco ak tu nehu prida? Bude ochotny? Patri to k nezaväznemu sexu? mam to vobec chciet ja? Neprerastlo mi to cez hlavu?
Nazaväzny sex mi prerasta cez hlavu?
Ahoj Laura.
Dakujem za tvoj nazor. Tiez mi velmi pomohol. Nebolo to lahke. A hlavne s mojou nerozhodnou povahou. Jedno poviem, druhe spravim.. ale povedala som to jemu. Jemu priamo som povedala ze to nedokazem. A on to zobral ako inak uplne v pohode. Jedine co ho zaujmalo , aby som nikomu nic nevravela. Verim ze to tak zostane. Budem sa mu musiet vyhybat pretoze ta vasen co tam bola alebo stale je bola asi najsilnejsi pocit zatial ktory som zazila. Kazdy den na to myslim... Kazdu sekundu.. nikdy som nic podobne nezazila.. ale jeho reakcia ma aspon presvedcila trosku ze som spravila dobre...
Ale tuzit som po nom neprestala.. ani na chvilu..
Velmi dobre si to napisala s tym sexom. Uz to viem aj ja.. ten prvy krat ked som bola opita a naozaj dost tak som si az tak ten cit k nemu nevypestovala lebo som to cele brala ako chybu ale ten druhykrat to bolo vedome rozhodnutie a to sa na mna uz uplne inak doliehalo...
Comu ale naozaj nerozumiem je ze ja by som ho naozaj za partnera nechcela... Minimalne si to myslim... Vzdy som ho brala tak, ze ani nahodou by som ho za chlapa nechcela.. a neklapalo by to.. a ten sex na mojom pohlade na neho nic nezmenil a predsa som sa namotala.. takze tomu nerozumiem. Moznoze zatial tuzin len po laske pri sexe a ked by som ju dostala tak by som ho zacala mat rada aj ako chlapa do vztahu.. netusim. .. v tomto si nerozumiem...
Naozaj mi to chyba a predstava ze sa to uz nezopakuje ma niekde vnutri boli... Ale je to takto lepsie... Aspon tym ani nikomu neublizujeme...
Najviac som si uvedomovala ze som s namotala ked som si uvedomila ze to co robi so mnou je pre neho bezne a robi to s kazdou.. a mrzelo ma ze niesom vynimocna.. a zatuzila som po tom aby to chcel iba so mnou. Vedela som ze ked ho poslem dokelu tak zareaguje tak ze povie "ok" a pocka si na dalsiu korist... Vyslovene korist.. a mna to mrzelo.. chcela som byt jedina.. a to uz nebolo nezaväzne.... To uz bolo moc .. a ja som sa nedokazala odosobnit. :/ Muselo to byt takto....
Ahoj,
no ja sa cudujem, ze si to vobec dokazala skoncit ked je medzi vami takato velka vasen. A chlapi maju radi takyto sex bez lasky, bez neznosti, bez bozkov. Maju radi takyto plytky sex a pritom vedia mat v pohode popri tom frajerku a nemaju ani vycitky, lebo si uvedomuju, ze v tomto pripade ide len o sex. Ver tomu, ze pri neznostiach by sa naviazal aj on ale ty OMNOHO viac...a nakoniec by si skoncila velmi nestastna a zranena. Takze velmi ti fandim, ze si to skoncila este takto skoro, lebo cim dlhsie by to trvalo, tym silnejsie by si sa namotala. Zeny sa namotaju aj ked je tam len dobry sex a chlap im nepreukazuje lasku, naviazu sa preto, lebo chcu tu lasku ziskat. A su ochotne cakat a spravia pre chlapa vsetko, len aby si tu lasku nakoniec zasluzili. Ale chlapi im to neopatuju takmer nikdy v tomto pripade. a sudit ta nebudeme, nikdy nevie kedy sa to moze stat komukolvek z nas. Vasen je silna vec, silnejsia nez si clovek vie priznat, je to nieco kde stracame racionalne uvazovanie zabrany aj aj moralku. Ak chces samu seba ubranit pred mnozstvom trapenia a slz drz sa od neho co najdalej az kym ta to neprejde. Drzim ti palce a zelam ti vela pevnej vole ;)
Mala by si ist. Nech to bars aj vyprcha.. aspon budes vyliecena! Mam podobny problem!
Uz len tuzim aby to vyprchalo a aby som sa "odmotala"... Lebo toto je tazke obdobie
Angelika3
Ked si citam tie tvoje prve dva odstavce, to si vystihla lepsie nez by sa to mne akokolvek podarilo.. s tymi slovami si trafila klincek po hlavicke.... A pomohla mi tym lepsie pochopit svoje pocity a lahsie sa s nimi vyrovnat...dakujem este raz
Angelika3
Dakujem ti velmi moc za odpoved.
Velmi mi pomohlo kazde slovo.
Dakujem ze si ma neodsudila. Vela som sa k tomu nevyjadrovala ale jednoznacne ma to trapilo. Aj som si poplakala, aj som citila ako najväcsia svina. Ale viem, ze kamaratka vie , ze je taky a aj tak s nim je. Nerozumiem jej, ja by som ho poslala dokelu uz davno. Nie je to vyhovorka ale tolko som sa trapila az som sa prestala. Ja som jej este davno ked som sa snim ani nestretla iba z jej rozpravania vravela, ze by sa mala zamysliet. Ale ona je rovnaka ako on. A bohuzial uz aj ja. Myslela som ze mne sa to stat nemoze....
Asi mas pravdu naozaj som sa namotala. Velmi som si to uzivala pretoze prave taky styl sa mi paci. Akurat mi tam presne chybala citlivost.. calkala som nejaky bozk, pripadne dotyky ine ako len take ktore robia dobre jemu. Uvedomila som si ze to co chce on je len nezaväzny sex a to co chcem ja je vlastne tiez nezaväzny sex.. lenze tam take veci nepatria aby sa vyhlo namotaniu... A ja som sa stihla aj bez toho namotat... Rozbijat ich nebudem urcite .. ani keby som ho chcela..... A dokonca ja si s nim zit ani neviem predstavit ako som pisala...ale sex ano...akurat ma kazdy jeho pohlad a dotyk namotava na neho viac a viac.. je to pre mna nepochopitelne namotat sa na niekoho koho... ani to neviem napísat...nemilujem? Nechcem?
Je to tazke .. tuzila by som aby ma miloval a tvrdo si to so mnou rozdaval a pritom ma ale bozkaval a hladil.... Neviem akk inak to napisat ale netuzim byt slapkou alebo handrou ale malym potrestanym dievcatkom..v zivote som si ani nepredstavila sex aky bol s nim.. akurat som sa bez tych dotykov citila ako slapka a citila som sa trapne... Jednoducho nemam zaludok na nezaväzny sex....
Mam ale aspon skusenost... ale ukoncila som to dnes... Aj ked ma to dost mrzelo...
Si zmätená, pretože to čo si zažila bolo surové, nabité, malo sexuálne napätie a vášeň, preto sa ti to tak páčilo, no na druhej strane sa potom cítiš zle, pretože cítiš, že tomu celému chýba láska.
Žena túži byť premožená, chce aby sa jej chlap zmocnil, ale zároveň chce byť premožená v láske.
Pre neho to nič neznamená, aj keď zrejme sa mu to rovnako páči ako tebe, ale dobre cítiš, že si za handru, aj keď ty si sa podľa mňa do neho už zamilovala, napriek tomu, že ho nepokladáš vhodného na vzťah, čo je jasné. Pravdepodobne na neho myslíš, na jeho dotyky, búcha ti pri ňom srdce a pod. príznaky zamilovanosti.
Nechcem moralizovať, takže sa nevyjadrujem k tomu, že v svojom príspevku naozaj dosť málo riešiš to, že sa jedná o priateľa tvojej spolužiačky a dokonca kamarátky, ale isto by si sa mala nad tým hlbšie zamyslieť. Ste zrejme ešte všetci dosť mladý, hľadáte sa, vzťah tých dvoch zrejme aj tak nevydrží, ty zatemnený mozog, chalanisko non stop nadržaný. Avšak chodíte po tenkom ľade, čo môže skôr či neskôr viesť len k utrpeniu vás všetkých troch zúčastnených.
Dokonca ťa láka prísť za ním domov keď ťa volal.
No hm, osobne si myslím, že ak budeš sama za ním chodiť o to rýchlejšie tá šťava medzi vami vyprchá a ona čoskoro vyprchá. Je to len poblúznenie. Alebo môžeš urobiť správnu vec a úplne sa mu vyhýbať, no potom o ňom snívať. Alebo proste nerýpať do osieho hniezda, zabudnúť na to celé a nájsť si normálneho nezadaného chalana.
Nuž rozhodnutie je na tebe.