Problém s hlasom:/

Príspevok v téme: Problém s hlasom:/
Kikko

Dobrý deň, volám sa Kiko a mám 18 rokov. Ide o to že keď rozprávam tak môj hlas znie strašne teplo a som z toho smutný:(. Aj druhý ľudia to vnímajú keď rozprávam lebo to veľmi počuť. Čo mám robiť aby mi hlas zhrubol? Už som zúfalý z toho, vždy sa bojím niekde ozvať aby nikto nepočul aký mám hlas:( Kvôli tomu mám strašne nízke sebavedomie a dosť ťažko sa s tým žije. Poradí mi niekto čo s tým?:( Budem vďačný za každú adekvátnu odpoveď, ďakujem.

Hlasok

A odporucam chodit na hlasove cvicenia, k profi spevakovi alebo pedagogovi, ked budes chciet, poviem ti na koho sa obratit, a s nim trenovat nizsie polohy hlasu. Ked budes trenovat nizke polohy, hlas prirodzene zacne zniet nizsie

Hlasok

Preco by sa s tym nic nedalo robit? Samozrejme, ze sa da. Ja som po operacii hlasiviek, mala som uzlik. Pred operaciou som si pozerala, co vsetko sa robi na klinike a robili aj plastiku hlasiviek, kedy sa da korigovat hlas, aby bol bud tensi alebo hrubsi....Odporucam kliniku v Prahe alebo v BA u doktora Lorenca. Najlepsi odbornik na Slovensku. Alebo este vo Viedni

Kikko

Mutoval som už. Môj hlas je teraz taký nezaujímavý, bez emócií, proste znie úplne blbo a som z toho už zúfalý .

Lollka

Mas pocit ze mas skor taky detsky hlas? Mutoval si v puberte? Ak nie, skus ist k lekarovi, nech ti trebars vysetri hormony.

Kikko

Občas sa pýtam prečo práve ja? Ľudí čo poznám tak každý má normálny hlas iba ja som na tom takto. Niekedy ma už ani nebaví žiť . Je to hrozné.

ReLa

Nie. To sa neda. Da sa prijat svoj hlas taky, aky je. Ale to, co chces ty, to sa neda. Hlas je pre kazdeho jedinecny.