Rada v láske

Angelika3

No možno zistíš, že si si ho príliš idealizovala :-) osobne si myslím, že keď baba niečo začne tak to takmer nikdy nem dopadne dobre, ale za vlastnú skúsenosť nič nedáš :-)

daniela2

mysli na to, že každý je nejaký. Pre Teba je to skúsenosť niekoho spoznávať a veď nič medzi vami nie je, a budeš mať kamaráta chalana v Tvojom veku, spoznáš ako rozmýšľajú a pod.

Nikii

Už sa to nejako samo pohlo ...začali sme si písať je dosť zlatý a zaujíma sa ale niekedy vyzerá dosť sebecký a namyslený... Neviem čo si mám myslieť

Tomas12345

nikii :

No však daj mu like na fotky čo má na facebooku, napíš mu tam nejaké komentáre k fotkam že tam dobre vyzerá, a on to už samozrejme z toho pochopí že sa ty páči. Ak sa mu ty nepáčiš tak jednoducho na to nebude reagovať, to je všetko. Nemáš čo stratiť.

nikii

Tomas12345 nad tým som už rozmýšľala keďže sa máme medzi priateľmi ale neviem ako by to pochopil či by sa chytil a taak ...ak sa môžem spýtať ty by si čo spravil keby ti napísalo dievča a dajme tomu , že by sa ti možno nepáčilo ?? :)))))

Prvak15

Nikii chapes o com som pisal? Ak sa ti niekto nepaci a naznaci ti, ze sa mu pacis a bude sa vtierat, tak ti to bude neprijemne. Ty m9zes max. sa pokusit pozriet na toho chalana, zachytit jeho pohlad, usmiat sa na neho a cakat, ci sa chyti. Ak nie, mas smolu a musis si hladat takeho, ktoremu sa budes pacit a aj on tebe. Mas 15 preboha, casu habadej, este si prezijes par lasok a rozchodov. Toto je iba zaciatok.

Gjjitcjj

V prvom rade musíš písať vyspelejsie a nie hentak divno :D keď sa bude dat nechtiac do neho drgni, oblej ho vodou hoci čo aby ste nadviazali kontakt a potom mu na fb napis a vybavene

nikii

Prvak15 myslím , že na začiatook by stačilo mi len napísať napríklad ...neviem teraz rozmýšľať ale určite viem , že neviem robiť prvé krokyy takže zo strany chlapca by myslím , že stačilo urobiť hocijaký naznak hoci len niečo nenapadnejšie i keď viem pochopiť , že sa tiež hanbí...neviem podľa mňa som teraz napísala veľku somarinuuu ale nič iné ma terraz nenapadlo