Ahojte som prvacka na strednej do skoly dochadzam na vlaku kde pravidelne stretavam jedneho chlapca , ktory sa mi paci uz od prveho okamihu no ja jemu pravdepodobne nie ...poradte mi prosim co mam robit , velmi sa mi paci
(nepozname sa )
Rada v láske
No možno zistíš, že si si ho príliš idealizovala :-) osobne si myslím, že keď baba niečo začne tak to takmer nikdy nem dopadne dobre, ale za vlastnú skúsenosť nič nedáš :-)
mysli na to, že každý je nejaký. Pre Teba je to skúsenosť niekoho spoznávať a veď nič medzi vami nie je, a budeš mať kamaráta chalana v Tvojom veku, spoznáš ako rozmýšľajú a pod.
Už sa to nejako samo pohlo ...začali sme si písať je dosť zlatý a zaujíma sa ale niekedy vyzerá dosť sebecký a namyslený... Neviem čo si mám myslieť
Tomas12345 nad tým som už rozmýšľala keďže sa máme medzi priateľmi ale neviem ako by to pochopil či by sa chytil a taak ...ak sa môžem spýtať ty by si čo spravil keby ti napísalo dievča a dajme tomu , že by sa ti možno nepáčilo ?? :)))))
Nikii chapes o com som pisal? Ak sa ti niekto nepaci a naznaci ti, ze sa mu pacis a bude sa vtierat, tak ti to bude neprijemne. Ty m9zes max. sa pokusit pozriet na toho chalana, zachytit jeho pohlad, usmiat sa na neho a cakat, ci sa chyti. Ak nie, mas smolu a musis si hladat takeho, ktoremu sa budes pacit a aj on tebe. Mas 15 preboha, casu habadej, este si prezijes par lasok a rozchodov. Toto je iba zaciatok.
Vyzlec sa pred nim
To urcite zaberie :D
V prvom rade musíš písať vyspelejsie a nie hentak divno :D keď sa bude dat nechtiac do neho drgni, oblej ho vodou hoci čo aby ste nadviazali kontakt a potom mu na fb napis a vybavene
Prvak15 myslím , že na začiatook by stačilo mi len napísať napríklad ...neviem teraz rozmýšľať ale určite viem , že neviem robiť prvé krokyy takže zo strany chlapca by myslím , že stačilo urobiť hocijaký naznak hoci len niečo nenapadnejšie i keď viem pochopiť , že sa tiež hanbí...neviem podľa mňa som teraz napísala veľku somarinuuu ale nič iné ma terraz nenapadlo