Ahojte,.. ani neviem prečo sem píšem, ale už neviem ako ďalej... mam v praci priatela, sme spolu skoro tri roky... problem je v tom ze som hrozne ziarliva. pre kazdu blbost vybuchnem a vzdy sa pohadame na niekolko dni... potom sa udobrime a takto dokolecka dokola. ale teraz mam pocit ze je naozaj koniec a ze uz dalej so mnou nechce byt. a ja neviem co s tym... minule mi po hadke povedal ako bezomna nevie byt, ze ma pocit ze sme si sudeni... ze bezomna nevydrzi... a zrazu sa chova ako keby ma nepoznal. viem ze by ma nepodviedol ani nic take, ale aj tak hrozn ziarlim a chcem to napravit a riesit to... len neviem ci uz nie je neskoro
priateľ- kolega
Jacsom sa s takou rozisiel. Furt absyrdne upodozrievanie a hadky, az som sa citil ako vazen a ake kombinacie si ta dokazala navymyslat, ze kde som bol a co som robil. Dokonca sa mi hrabala vo veciach a mobile. Napr.
Bol som raz s kolegynou uz sam v praci, no a bolo treba ostat dlhsie, lebo sme nestihali, ale bal som sa ostat aj ja, aby si ta moja zas nieco nevyfabulovala, tak som odisiel ako obycajne a kolegynu som poprosil, nech to dokonci a ze na druhy den moze prist neskor a nechal som jej moje kluce od firmy, aby mohla zamknut, lebo bola nova a este ich nemala. No a ona mi vecer napisala SMS, ze nech sa rano u nej zastavim (byvala po mojej ceste do prace), ze mi da kluce. No a ja som si to precital, polozil mobil, isiel do sprchy a ta moja doletela a taku scenu mi urobila, ze co mam s kolegynou, preco mi dava kluce od "jej bytu!" , ze ju podvadzam atd. Kokso, normalne mi z nej bolo zle, ako si to nakombinovala a ona ani kusok hanby, ze mi lezie do mobilu. Toto sa fakt neda, ked je niekto ziarlivy, treba od neho odist, lebo to je ciste peklo a nie vztah!
Ja som tiež žiarlil ale potom som sa nad tým zamyslel a zistil som že keď žiarlim sa strašne podceňujem a to nemá nikto vo vzťahu rád. Ďalej ziarlenie nemá zmysel, keby ten dotyčný chce tak ťa tak či tak podvedie nech sa aj na hlavu postavíš. Ak to už nezachrániš budeš vedieť že žiarlivosť prináša skazu vzťahov