Ake zistim ze ma uz frajerka nemiluje?

mirec411

Dodo, na túto tému sa dajú rozoberať milióny argumentov "PRE a PROTI", pričom výsledok bude nakoniec ešte domotanejší. Ako zistíš, že ťa frajerka nemiluje?
Mám na to jeden citát: -
"Čo necítiš, to nie je."
Všetko je o skutočnom pocite - o vnútornom pocite. Ten sa nedá oklamať ani hlavou, ani srdcom. Je totiž výsledkom oboch, takže je vždy pravdou.
Môžeš sa frajerky pýtať aj stokrát, či ťa miluje a ona ti môže stokrát povedať "áno", ale vždy to budú len slová, ak je v celom vzťahu cítiť chlad, niečo zatajené, neisté, neúprimné...
Vieš že ťa už nemiluje, ale podľa mňa sa s tým nevieš vyrovnať. No a ona? - ...tiež nie je dosť úprimná. Ani k tebe, ani k sebe.
Na čo je to dobré? - to sa obaja spýtajte sami seba. Podľa mňa je to len strata času pre oboch.

ahjaj

tá vášeň sa môže meniť v priebehu vzťahu, nemusí byť vášnivá a pritom ťa milovať môže, alebo naopak, bude veľmi vášnivá, ale milovať ťa nebude.
Plány napr. na silvestra, na vianoce. Ráta s Tebou? Dostal si od nej darček na mikuláša?
Nevolá tak často? Nebolo tak, že ty si jej veľmi nevolal, a ona ti vyvolávala, a zrazu jej to prišlo blbé?
Ako dlho ste spolu? Fáza počiatočnej zamilovanosti trvá zhruba 4-6 mesiacov. Potom ustupuje, ale to neznamená, že ťa nemá rada. V jednom vzťahu sú jednoducho obdobia, keď sa naše myšlienky točia len okolo drahého a také, keď sme zahľadené na seba a na iné záležitosti.

pizzzar

Ofucela
asi sa jej nechce priamo pytat tak preto ta tema to ti nedoslo?
Mozno by svojou otazkou z jej strany nastala hadka co ty vies co je to za babu..

Emilo

Ako?
Jednoducho
Nepise a nevola tak casto ako kedysi
Nezaujima ju kde si bol, co si robil aky si mal den
Neplanuje s tebou kam pojdete, co budete robit a aj v sexe to uz nieje ono
Citis to aj z jej bozkov a objati ze to uz nieje take vasnive a eroticke ako kedysi