Ake su znaky v spravani ze frajerke som lahostalny ze ma uz prestala mat rada, mam urcite podozrenie ale chcem vediet vas nazor.
Ja sa stale utvrdzujem ze je vsetko okej ale srdce mi vravi nieco ine.
Ake zistim ze ma uz frajerka nemiluje?
Dodo, na túto tému sa dajú rozoberať milióny argumentov "PRE a PROTI", pričom výsledok bude nakoniec ešte domotanejší. Ako zistíš, že ťa frajerka nemiluje?
Mám na to jeden citát: -
"Čo necítiš, to nie je."
Všetko je o skutočnom pocite - o vnútornom pocite. Ten sa nedá oklamať ani hlavou, ani srdcom. Je totiž výsledkom oboch, takže je vždy pravdou.
Môžeš sa frajerky pýtať aj stokrát, či ťa miluje a ona ti môže stokrát povedať "áno", ale vždy to budú len slová, ak je v celom vzťahu cítiť chlad, niečo zatajené, neisté, neúprimné...
Vieš že ťa už nemiluje, ale podľa mňa sa s tým nevieš vyrovnať. No a ona? - ...tiež nie je dosť úprimná. Ani k tebe, ani k sebe.
Na čo je to dobré? - to sa obaja spýtajte sami seba. Podľa mňa je to len strata času pre oboch.
tá vášeň sa môže meniť v priebehu vzťahu, nemusí byť vášnivá a pritom ťa milovať môže, alebo naopak, bude veľmi vášnivá, ale milovať ťa nebude.
Plány napr. na silvestra, na vianoce. Ráta s Tebou? Dostal si od nej darček na mikuláša?
Nevolá tak často? Nebolo tak, že ty si jej veľmi nevolal, a ona ti vyvolávala, a zrazu jej to prišlo blbé?
Ako dlho ste spolu? Fáza počiatočnej zamilovanosti trvá zhruba 4-6 mesiacov. Potom ustupuje, ale to neznamená, že ťa nemá rada. V jednom vzťahu sú jednoducho obdobia, keď sa naše myšlienky točia len okolo drahého a také, keď sme zahľadené na seba a na iné záležitosti.
Asi si to uz zistil, ak ti to ozaj hovorilo tvoje srdce.
Napis kvoli comu mas podozrenie ze ta uz nemiluje.
Dodo neplac, je piatok, otvor sebe slivovicku a zaspievaj si tuto pesnicku
youtu.be
Ofucela
asi sa jej nechce priamo pytat tak preto ta tema to ti nedoslo?
Mozno by svojou otazkou z jej strany nastala hadka co ty vies co je to za babu..
Asi by si mal chciet vediet jej nazor, nie nas.
Ako?
Jednoducho
Nepise a nevola tak casto ako kedysi
Nezaujima ju kde si bol, co si robil aky si mal den
Neplanuje s tebou kam pojdete, co budete robit a aj v sexe to uz nieje ono
Citis to aj z jej bozkov a objati ze to uz nieje take vasnive a eroticke ako kedysi