Ahojte. Chcem sa vás opýtať... Alebo sa skôr vyrozprávať a počuť dakoho iný názor. A vzhľadom na to že som typ človeka ktorý by mohol mať sebe bližšieho kamaráta alebo kamarátku, nezdôveril by sa mu, píšem to sem...
Takže, už dlho rozmýšľam o svojej orientácii. Všetko to začalo okolo prázdnin pred 8 alebo 9 ročníkom. Vtedy som si prvý krát uvedomila že je niečo zle. Chalani sa mi nepáčia tak ako by mali. Ako áno, sú zlatý, milý, dokonca viem povedať že aj pekný, no nie je to proste ono. A tak som začala rozmýšľať. Čo ak som Homosexuál? Viem že som vtedy veľa plakala. Veľmi veľa. Nechcela som byť lesba už len kvôli svojej rodine- zarytí kresťania. Lenže ako skončili letné prázdniny a začala škola všetko toto prestalo.
Lenže potom prišli ďalšie prázdniny a ďalší pocit že dačo je zle. Len skôr chcem ešte dodať že som nepatrila k tým deťom čo by pili, fajčili, chodili na party. Lenže tento raz to bolo iné. Minulý rok to bolo o Tom zo som rozmýšľala žeby som bola na dievčatá pretože sa mi nepáčilo chlalani. No tento rok to bolo preto, lebo sa mi dievčatá naozaj páčili. Bola som zúfalá a na jednej strane som túžila aby to prestalo, aby sa mi ako mojim kamarátkam páčili chalani, no na druhej strane som vzťah s chalanom vôbec nechcela.
No a s týmto pocitom prešlo zopár rokov. Medzi tým som nemala žiaden vzťah lebo proste prišla stredná a s chalanmi chodiť nejak extra nechcem a dievčatá o mne nevedia že o nich mám aký taký záujem. Teda, nevedela som čo chcem.
Lenže, teraz prichádza kameň úrazu, keď nad tým teraz tak premýšľam mám naozaj pocit že to že sa mi páčia dievčatá som si sama nasugerovala pretože sa mi nepáčia ani chalani. Vlastne keby som chcela s niekým hodiť, musela by som ho dlho poznať a byť si s ním veľmi dlho blízka kamarátka. Vždy som si ľudí vyberala podľa vlastností a výzor má nejak nezaujímal. Vždycky. Problém bol to že som hrozne zameraná na názory iných a s niekým koho ostatný považujú za nepekné ho by som nechodila pretože by som sa bál ich názoru na mňa. Možno povrch, ja viem, ale proste to tak je.
A teraz ešte jedna vec. Nemám proste záujem o sex a také veci. Ako áno... Možno som primladá na to aby som si bola dačím istá, ale proste... Nechcem. Nejak sa mi predstava toho že to s niekým budem robiť nepáči. No a proste... Ono je to fakt už dlho čo nad tým rozmýšľam, či nie som asexual. Ako áno, nechcem sa škatuľkovať do jednej menšiny ale proste hetero nie som, a vždy keď na to pomyslim, pocítim taký pocit v hrudi že ani neviem čo som. A chcem to vedieť. Je to proste nepríjemné a hrozne sa toho bojím.
Potrebujem na to počuť iný názor ako ten môj. Ja viem že asexuality je komplikovanejšia a zložitejšia, ale proste mám taký pocit že to mi je asi najbližšie.
Ďakujem za každú normálnu odpoveď