Mikulas

Príspevok v téme: Mikulas
Mikulasik32

Dnes som skor odisiel z prace a vyrobil som par srdci z polystyrenu a kartonu, napisal som na ne Milujem Ta! povesal po spalni, zapalil sviecky. Vosla tam priatelka, padla na zem a strasne silno sa rozplakala. Teraz sedi na posteli, na tvari si drzi dlane a stale place. Nechce mi nic povedat, co sa stalo, ze ci som nieco urobil zle. Neviem co mam robit, uz to trva pol hodinu. Myslite, ze sa nastvala, ze som jej mal nieco kupit alebo urobit nieco ine? Nerozumiem tomu, ja som ju chcel potesit, rozosmiat a nie rozplakat :(

Mikulas Valentin

Keď si si to pomýlil s Valentínom tak sa ani nečudujem. Spýtaj sa jej na to dnes prečo sa rozplakala...daj vedieť.

Tutanchamon_xD

Wau, tak to je krásne, že to takto tvoja priateľka zobrala :) Urobil si jej ozaj veľkú radosť a určite na to nikdy nezabudne. Konečne tu čítam aj niečo fakt pozitívne čo sa týka vzťahu :)

Aliss

Aleluja :D A kedy ti to povedala? Bola tak mimo, ze az dnes? :D Neviem, akoze my zeny sme dost emocionalne a emotivne zalozene, takze ano, niektore z nas mozu revat hodiny z toho, ako niekto nieco vyrobil a byt neschopne slova pol dna...Ja som nikdy nezazila zle spravanie zo strany partnera, takze taketo "zrutenie" poznam len z filmov. Ale chapem, ze ak mala pred tym zle skusenosti, tak reagovala ako reagovala. No i tak vam prajem, aby ste dokazali o situaciach hovorit viac menej hned (az clovek predycha co sa deje). Aby jeden alebo druhy nebol vystaveny tomu, ze nevie co sa deje a musi pisat na forum... :)

Mikulasik32

No tak uz mi to povedala. Ze pre nu nikto nic take este neurobil. Ten predtym sa k nej velmi zle spraval a ze ju toto strasne moc dojalo, ako este nikdy, ze som to neodbil nejakou cokoladou, ale ze som si dal kvoli nej tu namahu. Ze sa konecne citi ako hodnotny clovek, ze konecne citi, ze niekomu na nej naozaj uprimne zalezi. Som nevedel, ze vy baby mozete taketo nieco az takto silno prezivat.

Aliss

Ci pana, to muselo byt bordelu z toho polystyrenu :D A to ta nenapadlo, ze by si pockal, az sa ukludni a spytal sa jej, co sa stalo? Ako dlho ste spolu? 2 tyzdne, ze ta nenapadlo nic lepsie, len napisat na forum? A uz vies, preco revala? Videla ten bordel, co? :D Podla mna to je zas vymyslena tema, ale pre pripad, ze by mal raz niekto podobny problem - pockaj, az slecna doreve, nechaj ju, nech sa upokoji, sedkaj tisko vo vedlajsej izbe, nepis na forum a az bude ticho, chod za nou a spytaj sa, co sa stalo? Pamataj, ak povie, ze nic, znamena to, ze nieco :D Ale posledne, co dostanes, je odpoved na anonymnom fore, kde nikto do hlavy tvojej drahej nevidi....

divocina1

to u mna bol vcera tiez mikulas :-) dostala som nejake nove lieky na chudnutie a tak :-) pohrozil mi ze ked neprestanem s tou siestou vecerou tak mi uz ani tabletky nepomozu :-)

Tutanchamon_xD

Toto bude možno trošku ostré a ja nie som žiadny odborník do vzťahov to tu vedia všetci ľudia ale nie je to možno tak, že ťa priateľka podviedla a keď vstúpila do izby, tak ju neskutočne dojalo to ako ju veľmi ľúbiš a čo si pre ňu spravil a prišlo jej veľmi ľúto, že ti to urobila ?