Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po čom túžia mladé 22 ročné ženy.

Príspevok v téme: Po čom túžia mladé 22 ročné ženy.
Ados 22

Jedno dievča sa mi páči, pôsobí na mňa veľmi zaujímavo.Ide Oto ze že som od nej starší o 13 rokov.A ja mám obavu s takého vzťahu,predsa je medzi nami veľký vekový rozdiel a to by mohol byť problém.A mne je to pochopiteľné velmi ľúto, že to budem musieť nechať tak.A keď si na ňu spomeniem tak to aj zabolí ,že prečo musím byť taký starý.Vela žien ma nikdy naohurilo.Ale táto je akási iná.Mam stoho dilemu,neviem čo.robit.

Omen

Ados, po čom túžia mladé 22-ročné ženy je irelevantné.
Dôležité je to, po čom túži to "tvoje" 22-ročné dievča a to, po čom túžiš ty. Čo tak spýtať sa priamo jej? Možno svoje túžby zosúladite, možno... Tak sa vzchop a pozvi ju na rande, si predsa muž! Inak to totiž nezistíš a ja ti to nepoviem, bo to neviem. : )

cloo

No po čom asi túžia ženy, nielen v tomto veku. Po bohatom partnerovi, ktorý ju zabezpečí. Nejde tu o vek, ale o peniaze. Je teda úplne jedno, či máš 10 alebo 100 rokov, pre ženy sú prvoradé peniaze. Ak ich nemáš dostatok, nebude ťa chcieť ani rovesníčka.

mirec411

ados, ak sa mužovi páči nejaké dievča, tak to ešte neznamená, že sa k nej hodí (či ona k nemu). Nenapísal si koľko máš rokov, takže odpovedať sa dá len paušálne - čiže bez nejakej výpovednej hodnoty.
No aj tak vyjadrím názor, že ideálny vekový rozdiel medzi partnermi je 4 - 11 rokov.
Samozrejme že existujú aj výnimky, ...ale o celej téme sa naozaj nedá rozprávať (písať), ak nikto nevie ani len váš vek. Si rozvedený, slobodný, skúsený...??? Bez toho sa ani nedá písať... Keby si tu dal aspoň fotky, tak z tých si prečítam dosť aj sám a nemusel by si písať nič :) ------------------- Alebo niečo o sebe dodáš?

naivny

ja budem mať 21 a baby sa mi zdajú tak nejak veľmi iné, ako chalani. Oveľa skôr mávajú priateľov, a sú také dospelejšie. Baba, ktorá má 21 by podľa mňa nechápala, ako môžem byť šťastný, keď sa hrám v bazéne s 12 ročnou sestrou a robím jej vodného taxikára, alebo že rád staviam na pláži v piesku tunel a bazén, kým dievčatá, ak sú dospelé, tak tam len ležia na slnku, čo by mňa príšerne nudilo. Potom doma sa vedia o všetko postarať, o chorých starých rodičov, vyžehliť, vyprať. Ja som si myslel, že veď pračka všetko vyperie, a potom som mal z bielych tričiek ružové. A sestra mi povedala, že som mal triediť farby. Ale to odkiaľ vie, keď má o toľko menej rokov ako ja? A je toho kopa, čo baby vedia, lebo sa narodili tak, že si inak všímajú veci, nejdú s jednou vecou do hĺbky ale registrujú všetko, a potom sa vo všetkom trochu vyznajú,. Ak ide o odborníkov, tam je viac mužov, lebo oni sú jednostrannejší. Ja rozumiem len technickým veciam a neviem ani variť, ani žehliť a moja sestra to vie, pritom je to malá krpaňa.
POdľa mňa, ak tá 22 ročná nie je bláznivá na svoj vek, tak nie je problém, že si starší. Baby sa vedia prispôsobiť každej situácii, vidím to na sestre. A v arabských krajinách nemajú vo zvyku protestovať. Oni to celé berú absolútne inak. Keď sa mne niečo nepáči, idem to zmeniť. Sestra sa prispôsobí. Aj v škole sa baby zakaždým prispôsobili prvé, keď sa zaviedlo nejaké nezmyselné obmedzenie slobody. Oni vypisovali a vykresľovali nádherné čitateľské denníky, kým ja som krvopotne bojoval o to, aby som to mohol urobiť na počítači a presviedčal som učiteľku, že ručné písanie čoskoro úplne zanikne , lebo v skutočnosti nie je potrebné. Dokonca som aj za riaditeľkou bol jej to vysvetľovať a presadil som si svoje. V ázijských krajinách sú ženy utláčané preto, lebo sa prispôsobujú a nič proti tomu nerobia. Matriarchát z histórie však zanikol dobou, lebo muži sa nenechali. Ak sa to dievča nebude pri tebe nudiť, alebo jej nebudeš ubližovať, nevidím problém vo veku.

man22

Som chalan, mám 22 rokov a zdržiavam sa medzi 22 ročnými ženami... neviem ti povedať presne po čom túžia... asi len tak všeobecne - po niekom s veľkým statusom, veľkým penisom, vypracovaným telom, charizmatickom, inteligentom, so zmyslom pre humor a šikovným :DDD