10 dôvodov, prečo ženy opúšťajú mužov

Tomas12345

tragi :

Aký zmysel sa má zabíjat kvoli nejakej žene ? Venuj sa koníčkom, rob to co ta baví a na partnerský vzťah sa vykasli. Zivot nie je o partnerskych vzťahoch ale skôr o niečom inom.

Lollka

A este jedna dolezita vec, vela muzov sa az moc stara do zien a nedaju jej slobodu. Napr. co si moze/nemoze obliect, kam moze/nemoze ist, co si moze/nemoze kupit za svoje vlastne peniaze. Moc sa do nej staraju a snazia sa jej rozkazovat.

milosZblavy

Nick 10dovodov
.. v com je taky vztah na dialku vyhodny?
Vela tu bolo tem kde dvaja riesili vztah na dialku vyhody aj nevyhody ale co konkretne ty mas na mysli?

Trapko

10dovodov-ty patris urcite medzi tych dokonalych chlapov. Len za to ze ta ziadna nechce. Myslim ze tak ako tu nadavas na zeny sa da aj na chlapov ale to uz nepovies ze? Ze aj taki chlapi su co neprekusnu ked zena zaraba viac. Ze aj taki su co maju zenu len ako sluzku a matrac. Ze dojdu z roboty, lahnu si s pivkom k telke a nepohnu ani prstom. Ze si narobia deti a nie ze sa len nechcu postarat ale ani alimenty nevedia platit. Ze su neverni ale neukoncia vztah pretoze doma maji predsa sluzku a inde milenku na sex. Kolko krat tu zeny vyplakavaju ako sa k nim muzi spravaju. Pilcuk si to ty?

10dovodov

Najlepšie keď partnerka nadáva partnerovi že je workoholik, ale dobré peniaze sa jej páčia a keď sa jej muž konečne začne venovať viac a trochu menej práci, čoho výsledkom je menší zárobok, tak zase jej vadí, že nezarába veľa xD alebo že ON klame lebo je zlý, ale keď klame ona tak to je v pohode preto lebo ON za to môže xD ženy sú fakt divné tvory, vykašlite sa na ne, vzťah s nimi je peklo, jediný spôsob ako sa dá fungovať so ženou a nezblázniť sa je kamarátstvo s výhodami, alebo vzťah na diaľku :)

Lollka

Este by som k tomu dodala ze je egoista, mysli len na seba, nerespektuje partnerku, nevazi si ju, je mu jedno co ona ne/chce. S kamaratmi nemusi nutne travit viac casu pokial spolu byvaju ale ked jasne dava najavo ze kamosi su pre neho dolezitejsi nez ona, pre nich vsetko urobi, pre nu nic. Potom robi si z frajerky sluzku, ma ju len na upratovanie a na sex. Je k nej prehnane kriticky, hoci sa ona snazi, moze urobit milion dobrych veci ktore nevidi ale vykrici jej jednu vec ktoru urobila zle. Je prehnane kriticky, vidi na nej len to negativne, furt ju kritizuje. Nikdy si neprizna chybu ale vsetko zle hodi na nu, on je pan dokonaly a ona chudera neschopna.

Meridian

tragi to nieje láska to je závislosť !
Práve sa z nej liečiš!
Ale liek nieje ten xanax -liek je že ťa nechala!
Sám sa musíš rozhodnúť či sa vyliečiš.
Najlepšie čo môže pre teba spraviť je aby sa k tebe už nevrátila.
Najhoršie čo môže pre teba spraviť je ,že ťa bude podporovať v sebeckosti a ľutovaní sa.

Stano33

tiez sa pridam :-(
Som po rozchode dva mesiace, po rozchode ktory iniciovala frajerka, a dovod uviedla
- moju naladovost
- nekomunikoval som s nou
- a klamal
Priznavam to a lutujem ale uz nejde vratit cas spat. Nasla si ineho dva tyzdne po rozchode. Uz dlhsie to medzi nami skripalo a rozchod bol len ceresnou na torte ktora sa topila..
Lutujem to, velmi mi chyba...

tragi

minimalne 8z10siatich pričin ktore ste uviedli je aspon u nas pravda preto som už treti mesiac sam,absolutne to ,nezvladam psychicky,uvažoval som osamovražde ,sme spolu 26 rokov, teraz beriem xanax a dalšie antidepresiva v nadeji že sa vrati inak to so mnou dopadne zle nemôžem spavať jesť shudol som 15kg strašne mi chiba nedokažem bez nej žit

Najčítanejšie články