Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny davaju vam mazelia peniaze?

Lollka

V dnesnej dobe nie je tak tazke prist o pracu, nic nie je iste. Dost lahko sa moze stat ze jeden z partnerov o nu pride a ten druhy by ho mal fin. podporit, jedno ci muz ci zena. Zaroven ten nezamestnany by si nemal doma valat sunky ale o to viac robit v domacnosti + hladat si intenzivne pracu. Ale pokial sa manzelia nemozu na seba spolahnut, nie su si oporou a kazdy hrabe len pre seba tak to je len otazkou casu kedy to krachne.

baradu

ja som síce muž, ale samozrejme, že som dával peniaze žene počas materskej. my jeden účet nemáme, každý má svoj, takže by to inak ani nešlo.
veď ako inak by fungovala. a to nemyslím peniaze na rodinné nákupy. každopádne, veľa ich nebolo, vychádzalo nám to vtedy len tak tak.

riduculous

ahjaj
Keď robíš domáce práce, ktoré sa týkajú TVOJEJ domácnosti, tak nechápem prečo si myslíš, že by si za to mala dostať zaplatené ???
Choď upratovať a variť do cudzej domácnosti a potom môžeš za to brať peniaze.

ahjaj

ridiculous, som zvedavá, ako sa Ti chodí do práce, keď práve rodíš, alebo máš malé dieťa. Keď je manžel nezamestnaný, jasné, že žijeme, z toho, čo máme, a v tom je aj môj plat. Stalo sa, že sme boli nezamestnaní obaja, a žili sme z toho, čo sme mali odložené, kým sa nám nepodarilo nájsť si prácu.
Manžel mi pravidelne kontroluje peňaženku, aby som v nej mala hotovosť okolo 25 eúr, vždy sa postará a ešte mám aj kartu. Keď chcem kúpiť niečo nákladnejšie, predtým sa o tom zvykneme porozprávať a dohodnúť.
Inak ešte dačo ridiculous. Neviem si zarobiť? Ak by som aj bola nezamestnaná, a na manžela varím, žehlím, periem, upratujem po ňom, umývam riad, navarím pre jeho rodičov, lebo mamu má po operácii, a upracem u nich, tak by mi mohol dať toľko, koľko na neho pracujem, nie?

ridiculous

Ďalšia chytráčka, ktorá si myslí, že by jej niekto mal dávať peniaze, ktoré si nevie sama zarobiť. A keď bude nezamestnaný ON, budeš mu dávať peniaze TY ??? To by som teda chcela vidieť.