Ryor Aknestop s akne zatočí?

kyle

demon, ked pojdes z hlavnej po alzbetinej na lavo prejdes cez ulicku a v tej je taky maly obchodik a dalej po ulicke sa dostanes potom na dominikanske. takze v tej ulicke je zastrceny :)

holubica

no mne tieto vyrobky absolutne nepomohli,ale zmenila som stravu,začala som organizmus čistiť z vnútra a sú vidieť aj prvé výsledky

elle

Nadarmo pouzivas aj tu najlepsiu kozmetiku ked nechodis pravidelne raz do mesiaca na cistenie pleti ku kozmeticke...tie bodky na nose su tzv. komedomy, co je zoxidovany maz, ktory sa ti moze zapalit, co je zaciatok akne...

evelin444

awojte... ozývam sa vám po týždni a musím povedať, že tie výrobky sú fakt dobré.... krásne mi to znižilo tvorbu akné na minimum a mám jemnejšiu pleť a ovela krajšiu.... takže tieto výrobky iba odporúčam :)))

asdf

ahojte baby ... musim povedat, ze odkedy pouzivam celu radu Aknestop tak sa mi ovela menej masti plet, skoro vobec. Ked som pouzivala Effaclar tak sa mi uz za hodinu leskla plet .. TAk som zvedavá, ako to bude pokracovat:) Dúfam teda ze k lepsiemu ...

zuzkalinka

AHOJTE ja pouzivam pravidelne pripravky od ryou..ten krem je pre mna nepostradatelby, je uzasny, davam si ho na tvar dva krat denne a vyrazne sa mi plet zlepsila...nadherne mi plet hydratuje, co je velmi potrebne, pretoze po celom dni je aj nasa plet vlemi vystresovana ...ja som s nim spokojna na sto percent