neverím novému priateľovi, chorá od žiarlivosti

Príspevok v téme: neverím novému priateľovi, chorá od žiarlivosti
brutalnanikitka

je to brutal,čo prezivam. prosim o pomoc, neviem si dat so sebou rady.
pekne po poriadku mam 24 r. vhupla som do vztahu s chlapom, kt. vlastne malo poznam, byvame od seba daleko( on pri hranici s nemeckom, ja pri hranici s ukrajinou:D) rovnako stari sme, problem je ten, ze mu neverim,hned od zaciatku. On pracuje v hoteli, ako recepcny, ja este studujem posledny rok VS.Nemozeme byt normalne spolu jak by az od leta:( a dovtedy čo.
mala som dlhy vztah, ktory bol na dve veci, a priatel nebol pekny, teraz som stretla atraktivneho chlapa, po kt. kazda salie a skace mu do postele. Vedela som to od zaciatku,že je v obklopeni mnoha žien a od zac. mi to vadilo. Snazila som sa na to pozabudnut. Viem,ze mal dost zien na to kolko ma rokov, ale laska je slepa. Boli sme spolu 4krat, teraz posledne uz dlhsie konecne aspon na tyzden, viac sa nam neda, aj to pracoval.

Kazdy den v hoteli stretava cudzinky, kt. mu chcu skakat do postele, on je taky atraktivny cukrik, este aj fitko, cvici, gelikuje vlasy, no proste na zozratie, ja tiez nie som na zahodenie, stale mi hovori,aka som sladka a pekna. Padli aj slova,ako lubim ta naposledy, a aj sme spolu co to mali. vedela som vzdy, ze si pise vacsinou so zenami, aj na Fb ma 99% zien, vselijake zahranicne kadejake, vraj za 4 roky v hoteli kadekoho postretal, plus stazoval v rusku, nemecku, turecku, gruzinsku a tam nazbieral kontakty a tak. Proste ale stale iba baby! Dost som bojovala za to,aby ma chcel, a aby sme sa dali dokopy akosi som si neuvedomovala, ze budem bez seba od ziarlivosti.

Vedela som pre jeho slabost na zeny, aj to, ze mu skacu do postele, ale stale som mu verila,ked mi povedal,ze si pise iba so mnou takto takymto stylom tak som verila, ako sprosta. Neziarlila som, bola som pysna, ze mam konecne takeho pekneho chlapa.Moje kamosky mi ho zavidia, rodina tiez, ze aky super, aj celkom prijemny, rozhladeny a tak. verila som mu, pocas tych mesiacov, co si piseme, volavame a tak, tak sa skamosil na fb aj s mojou naj kamoskou, ktore posielal fotky zo seba, a este aj take reci, ze je nadrzany a sam po nociach...ze ci aj ona je..ona ho zrusila uplne, ked zacal toto vypisovat, Stale hovori, ze ake su slovaske aj turecke zeny krasne a tak..Kamoska mi pozalovala, ze ju trochu balil, ze jej posielal fotky z fitka, ka yje namakany, potom z kupelne , z toho,aky je v koseli vyfesakovany..S byvalym som vobec nemala problem verit, bo on nebol pekny, ziadna o neho moc nezakopla, este bol aj pri sebe, a naozaj som neziarlila. Nemala som na koho. teraz som s nim bola teda na tyzden u nich doma,a vsimla som si,zesi berava vkuse so sebou mobil aj do sprchy, ze ho ma na zamok odtlacok prsta, a tak, co ma znechutilo, dokonca velakrat vybehol z domu ze si nutne musi odbehnut vecčer o 22, a pol hodky bol prec, samozrejme, kukla som, online na viberi, takze volal s nejakou.
Samozrejme,ked som sa spytala,ci ide o nieco dolezite s nejakou inou zenou tajil, nie nie, len som sa bol vyvetrat a vyvencit psa.
pri venceni musi byt online?
Do toho vsetkeho, vzdy,ked som sa k nemu priblizila a bol na fb hned ho "zavrel" a otvoril inu kartu,aby som nevidela, ze si pise aj s inymi babami...ku mne sa stale spraval pekne, zalubene, pekne zalubene pohlady, tvrdil mi,ze aj keby sa mu naha zena pred nim ukazala, tak ju nechce, ze ju nepomiluje.Zevraj ma mna, peknu slovenku, nepotrebuje ine zeny balit a flirtovat s nimi,ale vysvetloval mi,ze flirtovanie poklada za sex,pripadne omacky fyzicke, nie pisanie, pisanie je prenho "pisanie", nic viac( to uz o com, o dvojzmysloch, sexe, nadrzanosti),tak to je uz ina vec,ale to stale berie ako "písanie"
potom som dalsi den zistila, ze mu nejaka Sára, pri kt. mimochodom ma smajlika :) pri mene pise, ze " preco mi tak dlho nepises uz,co je s tebou?", takze asi tak. Podla fotky vyzerala prinajlepsom,ako nejaka miss mokre tricko.

stale vkuse musi pisat so zenskymi , ma na to slabosť. A stale zatajuje predo mnou, mysli si asi,ze som totálne padnuta na hlavu.
Nechcela som vytvarat peklo, ked som to bola iba na tyzden,ale tak mne o laske hovori, ze planuje spolocnu buducnost, a vypisuje si s kadejakymi, vyvolava neviem co, bezne ho tie zeny oslovuju na fb " zlaticko, zlatko, drahy a pod"..
bolo pre mna neprijemne vidiet to, netusila som,ze je to az v takom leveli, len boh vie, o com PISU a VOLAJU, ci je nejaky sex cez net,alebo co. Viemze su tie zeny od neho vzdialene, a len cez net komunikuju,ale aj tak ma slak ide vzat, ked si predstavujem,ked je online v noci, a ja uz spim, kedze robieva aj nocne,ze s kym vypisoval::(nemam pokoja odvtedy :(

on sa ku kazdej sprava tak familiarne,s kazdou hned FB meni,ale proste mne tvrdi,ze nie, ze by ma nikdy nepodviedol, nas vztah je cerstvy trva iba mesiac a aj tak sa citim uz teraz zle, Nechcem priznat, ze som mu nahliadala do mobilu, lebo to sa nehodi,ale nechcem byt podvadzana, ved ma mat oci iba pre mna !!!predsa.

a ked sa ja neozvem, cez den,on ani nenapise, sem tam, napise mi, ze dobre ranko draha,alebo kraska,ci moja sladka, ale ako mam zarucene, ze toto nepise inym?
preco stale mjusi takto nechutne flirtovat s inymi babami? ked pritom, pozeram mu do oci, a vidim v nich lasku, nehu, v kazdom jeho pohlade a dotyku, aj mi povedal,ze odkedy ma spoznal,tak stratil hlavu a nevie,ci je, ze sa nemoze na nic sustredit, ze som jeho princezna, a naozaj pozera mi vtedy do oci, a uprimne to vravi,to viem. V ten dany moment to tak mysli, planuje,ze spolu odideme na letnu sezonu ta het zarobit nieco,preco mi teda potom klame, ze s nikym nepise takym ze s bratrancom, mamou, sestrou a pritom pise s babami stale ?:( Preco stale musi namotavat ine,ked uz ma mna? Ja si pisem, iba s kamosmi, tiez,ale nenamotavam ich proste.
A ta jeho odpoved, ze " flirt moze byt iba osobne, nie pisomne",to je pre mna chore. A ked som videla,sedim pri nom a on na fb a vypisuje s nejakou sarou, tak ma slo porazit. Povedzte, co by ste robili? Ja budem s nim osobne az vo februari najskor,aj to ku koncu a na tyzden zase:( Poradte. som z toho dost zufala, nechcem zit v takomto dusne.
:(
Neverim tomu,ze by ma podviedol fyzicky,lebo to citim a viem, ze dlho nemal sex, kedze ked sme sa prvykrat milovali to bolo zjavne, aj mi to povedal,ze pol roka nemal sex, takze nepretahuje kazdu kt. stretne a dost sa mu to protivi, len tak sex na noc,dost si svoje telo vazi a aj sex, ako taky, ale preco toto robi po nete ?:(
aj mne napr. povie,ze idem uz spat večer v sobotu, o 22 a este potom si vsimnem, ze siel spat z netu az o 23 30 ..:(

made in

je naivne sa domnievat, ze ho ma, ona ho nema, je len jedna z mnohych oblbovanych, zrejme najlahsia korist. on si zvysuje svoje ego a svoje sebavedomie. precitaj si casanovu alebo nieco podobne, ked stale nerozumies.

Lollka

Nenazyvaj tie zeny s ktorymi si pise stetkami, mozno su to jeho dalsie priatelky, mozno su to mile a dobre zeny ktore o tebe a jeho dalsich priatelkach nic nevedia. Chcela si fesacika nagelovaneho tak ho mas, co sa stazujes. O nic ine ako fyzicku krasu ti nejde tak mas co si chcela.

Angelika3

Je nad slnko jasnejšie, že má aj iné baby okrem teba, darmo si budeš nahovárať, že nie. Nájdi si radšej normálneho chlapa, čo má pekné svalnaté ruky od roboty a má to s ním aj perspektívu spoločnej budúcnosti, než takého nagélovaného fitko buzi krásavca recepčného. To sa ti nehnusí, že strká vtáka bohvie do akých vagín a následne aj do teba?

uuleuskauu

Necakaj od toho vztahu ani lásku za hrob, ani vernost, kým vás smrt nerozdelí. Hlavne necakaj vázny vztah. On potrebuje inú zenu. Takú, ktorá mu dá volnost, nech si sexuje a vypisuje, s kým chce a nebude jej to vadit. Niektore zeny sa az privelmi tesia z toho, ze ulovili do manzelstva najväcsieho suknickára. A hoci su v tom manzelstve nestastné, trpia to vsetko, lebo majú krásavca a krásu povýsili nad vsetky ostatné hodnoty. Väcsina realne zmyslajucich zien berie muzsku prehnane velkú krásu iba ako nieco, co je tu preto, aby sme sa my, zeny, pozerali a pozreli na nieco pekné, ale pri pozretí sa na to pekné sa to zacína a aj koncí. Väcsina zien si s prilis velkym krasavcom ani nevie predstavit perspektivny a dlhodoby vazny vztah, manzelstvo, deti. Lebo aj keby sa krásavec nespraval ako ten tvoj, aj keby nebol vobec suknickar a nevypisoval by si s inymi, ale zrovna by na nejaky cas mal oci a pocitacovu klavesnicu len pre teba, predsa len nemusi to byt on, kto vyhladava prilezitosti na podvadzanie partnerky a na sexovanie kade, tade. PRÌLEZITOST SI NÀJDE JEHO!!! To znamena, ked sa mu budu radodajne zeny same ponukat, raz to pride, ze neodola a skonci v posteli niektorej z nich. Zatial, co u priemerne a mierne skaredo vyzerajucich muzov toto riziko az take vysoke nie je, dokonca priamo umerne klesá s klesajúcou krásou (vzhladovou prítazlivostou toho-ktorého muza u zien). Pravdaze nejakeho uplne, ze az odpudzujuceho skaredeho by uz zeny nechceli, aj ked okrem krásy hrá dost velkú rolu aj dodrziavanie hygieny, takze ked sa aj krasavec na teba usmeje a tam je na zltohnedych zuboch hruba vrstva plaku a kamena, tak dovi-dopo, spoteny v peknom obleku ked smrdi od potu odpudzujuco, jak slak, mastne vlasy niekolko mesiacov neumyté a namyslený pohlad, spinu pod nechtami a karpiny v ociach, tak uz je jasné, ze toto asi ziadna tolerovat nebude, nech by aj zrovna krasu dostal od prirody. Ver, ze stastnejsia budes vo vztahu s muzom priemerneho vzhladu, ktory dodrziava hygienu a do povahy aby nebol namyslenec, ale nech je slusny a uctivy, nech ma oci a aj tu klavesnicu len pre teba a priatelov tak maximálne do 100, z toho aby viac ako 50 % tvorili kamosi, chlapi. Ale slusní a normálni, nie nejakí krcmoví hulváti a gambleri a do povahy aby ste si sadli, rovnako ohladom plánov do spolocnej budúcnosti. Toto ti zelám. Lebo ti chcem dobre. Takze po prvé, rozchod, po druhé, absolvovat vysetrenia na pohlavné choroby, po tretie, hladat nový vztah.

brutalnanikitka

ahjaj
som si vedoma toho,ze ho obhajujem, lebo ho milujem, milenka nie som az v takom zmysle,ako si predstavujete, lebo sme spolu spali vlastne iba raz:( aj to bolo take vselijake rozpacite, aj z jeho aj z mojej strany, nevedeli sme co a ako poriadne, ja som nebola akasi uvolnena a cele nanic.a to som bola s nim az cely tyzden a spali sme spolu IBA RAZ. ani ziadne moc ine neznostky sme nemali,on na to neni. Byvaly ma aspon vybozkaval po celom tele, spravil ma jazykom,alebo tak, tento ani to nie, vraj na vsetko je cas, tak sa tulil ku mne, bozkaval ma, vzbudila som jeho zaujem,to mi je jasne, ale kedze si vypisuje vkuse s inymi babami, nadvazuje s nimi kontakty, tak proste viem, a citim, ze nie som jedina v jeh zivote,ale hentaky typek,asi ani by bolo divne, keby som povedala, ze som jeho jedina, to ani on by tomu neveril,keby to povedal, lebo vie,ze to neni tak. A ked mi vstupoval do svedomia,ked sme sa lucili, ze a ziadne flirtovacky s inymi chlapmi tak som mu povedala,ok,ale ani ty nie sinymi kraskami, a on sa tak na chvilku zamyslel, akoby ze "co to povedala, ", a povedal,ze no ano samozrejme, ale povedal to tak nedoveryhodne, ze to uz by aj slepa spoznala, vobec ma o tom neubezpecoval, proste on vkuse ma potrebu flirtovat so zenskymi, nechavat si zadne vrata, chce aby ho zeny obdivovali:( jooj kedy vyrastie z toho vsetkeho:( asi jevek jeho mlady problem ,a to ze sa mi utie zeny same nukaju, kedze je fesak, lenze psychicky ma podvadza, to mi je jasne s inymi :( a bohvie,cis nimi nemava aj sex cez skype,alebo tak, kedze si tie spravy tak starostlivo hesloval,pri mne...kadeco moze byt, v tomto verim vsetkemu...cez net sa da všetko, ved raz cez net tiez odo mna chcel kadeco, cez skype, ze dame webku a spolocne nieco, ale ja som nesuhlasila, takze viem,ze s nimi to mozno aj prevadzkuje, a z toho ma ide slak trafit,alebo ked im vyznava ake su pekne a sexi a neviem co, alebo opisuje,co by s nimi robil, tak ako mne opisuje niekedy pred spanim,tak mi je na zvracanie.Lebo povedal, ze lubi mna.

no teraz píše ako tak, po tom,ako som odisla od neho teraz, tyzden som tam bola, teraz som tyzden doma, a zatial s vynimkou jedneho dna pise normalne, da sa, aspon kazdych apr hodin nieco vypotí. Ale neodrbava ma, sladkymi recami,to bolo iba na zac. kym ma namotal. No predtym mesiac ked sme bez seba boli strasne malinko písal, uplne som citila, ze riesi daco ine :( tvrdil, ze nie,ale citila som,ze nie som jeho " jedina",,ale to asi ani nikdy nebudem, jedine ak by som s nim ybvala, zila, denno denne 24 hodin a kebyze mu vezmem mobil z ruky a odpojim od netu :D tak mozno vtedy, ale to je smutne.
Najhorsie pre mna je, ze sa neovladol,aj ked som tam bola vedla neho som sedela a volala s mamou a on si chetoval s inymi stetkami vedla mna, :/uffff,,to bolo na mna mocccccc
ale nedokazala som mu to povedat :(nechcel asom vyznievat ako hysterka a stihacka :(ale mozno som mala, ale aj tak,co z toho, nic, poprel by,alebo by mi povedal,ze to su starodavne kamosky aj tak sa nikdy nedozviem pravdu.

Aky sex mal byt ?ak to mysli so mnou vazne, na co narazas ?

made in

ahjaj, to musel byt riadny bulo. ale neprekvapuje ma to, aj taki su a chodia svetom a stretavame ich.
ten autorkin je tiez riadny zaletnik s povrchnymi citmi, ale ona je v stadiu jeho obhajovania a kedy vytriezve, nikto nevie.

ahjaj

nikitka, nie je to perspektívny vzťah, si len milenka, nie priateľka. Čas je vecou priorít. On čas má, ale nie pre Teba. Sama hovoríš, že vieš, že je ďalej online. K Tebe si vykonáva udržiavaciu zdvorilostnú pozornosť, veď mať milenku je príjemné, a potom sa venuje iným. On stále flirtuje a stále hľadá. Dajme tomu, že s inou nespáva. Ale vyrába si nové známosti, živí ich. Chápeš? Vytvára psychickú podstatu k tomu, aby mohol s inou spať. Tvorí a udržiava vzťahy, hárem. Aký bol pri prvom milovaní? Veď je to sféra jeho záujmu, nech sa s ním milenka cíti dobre, aby ju mohol používať aj neskôr. Okrem toho láska k všetkému novému. Zdá sa, že akosi vyprcháva, keď sa ti neozýva. Proste nie je ozajstná. Nie si na zahodenie, tak si nakrátko svojím vzhľadom vzbudila jeho záujem, ale hlbší záujem tam nie je. V prípade hlbšieho záujmu sa vzťah prehlbuje a rozvíja - teda píše viac, a nie menej, viac náklonnosť prejavuje a podobne.
Tvoja inštinktívna nedôvera je Tvoj šiesty zmysel, poslúchni ho, aj keď Ti hovorí niečo smutné a zlé, čo by si radšej nevedela.

Mám kamarátku, s ktorou sa jej milý rozišiel po 3 rokoch, čo k nej chodil na víkendy, poznal sa s jej deťmi, jedol a spal u nej, chodil s ňou do spoločnosti. Potom to začalo trochu slabnúť, a keď sa ho pýtala na dôvod, povedal, že ju má viac rád, než si ona myslí,. a držal jej romantickú kázeň o dôvere, potom že si rieši veci, aby s ňou potom mohol viac byť a podobne.
Dôvod rozchodu: Náhodne zistila, že má aj inú milenku, tak že ju tá druhá žena kontaktovala, že či sa k nej vrátil, lebo nevie, čo sa deje, nejak k nej ochladol. Tak sa dozvedela, že sa ani nerozišli..... Skúsila si to s ním telefonicky prediskutovať. Povedal, že nemôže hovoriť, je na rodinnej návšteve, ale na druhý deň jej zavolá. Na druhý deň jej nevolal, a keď volala ona, nedvíhal telefón. Napísal jej sms, keď už vie aj tak všetko, niet čo riešiť. Bola to jeho posledná sms. Ešte deň predtým jej písal, že mu chýba.
Tá druhá milenka pochodila rovnako, so snáď ešte ošklivejším rozchodom. Tá trvala na tom, že sa s ním chce osobne stretnúť, vysvetlila mu, že má pocit, že ju len zneužíval, a keď to tak nebolo, tak mu predsa nemôže vadiť ešte jedno stretnutie, keď k nej mohol chodiť (nielen) súložiť, tak nech príde jediný raz len tak, kvôli nej, ako človeku. Nechcel, nedvíhal jej telefón, neodpisoval. Vyplatila mu za benzín, čo kedy ku nej chodil na sexturistiku. Napísala mu, že sa cíti, akoby ju mal za nafukovaciu Anču zo sexshopu. Peniaze jej nevrátil a to, že sa tak cítila, bolo pre neho v pohode.
A kým ja som tŕpla, aby si moja kamarátka z toho celého neublížila, lebo hovorila o samovražde, našla som jeho nick a čítala som, ako píše na politických diskusiách, že matovič sa správa ako ohrdnutá milenka: hystericky, nekontrolovane....

brutalnanikitka

baby, toto je prvýkrát,čo mám "pekného a atraktívneho " chlapca, vždy som mala nič moc chlapov, kde sa celé okolie čudovalo, prečo ja taká kočka strácam čas so "škaredými "chlapmi, a naozaj som sa o nich nebála, mala som dvoch takých nepohľadných, pri sebe a tak,ani v tvári nič moc,ani povahovo, a proste teraz som videla príležitosť máť vážne fešáka, kt. športuje, stále usmievavý, príjemný galantný šarmantný, no proste top,stará sa o seba, len som netušila,že bude taký problém, že každá s ním chce skákať do postele, aj mi minule sám napísal, že neuveríš čo, jedna ruskyňa, že či nedáme sex na wc, som sa smial, že jak, šak som v robote :D
práveže sa nepýši statusom zadaný,práveže on to vôbec nikomu nepovedal, lebo je opatrný, kedže ešte nevie,ako to dopadne, a nechce to nikomu vešať na nos, on je celkovo v tomto dosť uzavretý.
Stvu ma tie ženy, jasné,že s nimi nespáva, ved to by musel preťahovať každý deň inú, aj ked viem,že pozerá po nich, pokukuje a obdivuje ženskú krásu,ale nedokázal by ich preťahovať, :)
v tom soms i sitá, už ho troška poznám, má slušnú výchovu, a toho dôkazom bol náš prvý spol. milovanie, kedy naozaj som cítila, že to dlho nemal, lebo po tom dosť prahol. Mi povedal,že ženu musí mať rád, musí k nej niečo cítiť, nie iba na noc jednu na sex. Ze neni taký, aj keď je atraktívny seladon.
aspon raz v živote som chcela mať fešáka frajera, len som enčakala, že to bude také hrozné pre mňa.Prečo si vypisuje s inými peknými babami? Čo si dokazuje? ze je mačo a že každá sa donho zaľúbi? No asi aj zaľúbi do jeho výzoru a galantnosti v prvom rade,ale v druhom rade neviem no čo iné by tým chcel. Aj mna získal on tým,ako sa správal, ako mi vypisoval, aké veci...až som sa niekedy červenala :))) a ked si predstavujem,že toto možno vypisuje iným štandám, tak ma ide poraziť:// som nespokojná, samozrejme,že on nevie, že ja o tom viem,že vypisuje.Tajila som to pred ním,ani to nemienim rozoberať, ale ked budeme spolu nadalej, a osobne, vysvetlím mu, že mi to písanie vadí,ale no čo, bude to robiť aj tak, ma stále také stavy, že potrebuje vypisovať, tak nechápem, ani kvôli mne to nesekne. :( vraj to nie je " hriech", len by ma zaujímalo, asi si isto nepíšu! " aký si mal den v práci":( to ma najviac bolí.a nie som šťastná.

Trápi ma aj , že proste niekedy odpisuje jedno dvojslovne, akoby nemal chuť písať a vidím,že je online a doma, nemá čo robiť, potom ani nenapíše niekedy pol dňa, resp. aj celý deň až večer, a pritom chodieva na fb, a nenapíše sám od seba, musím ja. Niekedy napíše sám, ale proste som zvyknutá na iné typy vzťahov, že sa chlap prvý ozýva, že vkuse píše so mnou, volá, on taký nie je, a aj i to sám povedal,že on neni veľmi na vyznávačky citov a na ukazovanie toho,čo citi. že to je iba v jeho vnútri,ale tak napísať za deň krátku správu hádam môže, ale niekedy ani to nie.
Napr. ráno napíše, že ahoj, dobre ránko sladka, a celý den nic, až večer, a napíše že sory, bol som na návšteve a riešil som niečo.
A takto veľakrát, niekedy :( a ja čakám,že sa ozve celý den a on nič:(

nieziarliva

Možno s nimi nespava, ale píše si aby si niečo dokazoval. No už len to že to robí by ma odradilo od takého vzťahu. Never všetkému čo ti pekne "zamilovane a úprimne" narozprava do očí. Veď sama cítiš že niečo nieje ok, a tvoja intuícia a srdce ti dávajú najavo že STOP! Toto nie! Chceš sa takto trápiť? Myslíš že sa to zlepší? Maximálne tak to začne pred tebou tajiť a písať si s nimi potajomky. Uvedom si že toto nieje chlap pre teba. Veď ty chceš úplne niečo iné a on ťa len namotava aby mal "priateľku" alebo status "zadaný". Otvor oči. Mam kamošku ktora chodila tiež.s takým nagelovanym cukrikom. Neskôr sa rozišli a ona si našla nového priateľa, trošku pri sebe ale veľmi sympatický a zodpovedný chlap. Teraz su už zobrati a majú aj deti, dom... Sama mi raz povedala, lepšie mať takého muža (fyzicky nie najkrajšieho), aspoň za ním baby neletia a nemusím žiarliť. :)