je to brutal,čo prezivam. prosim o pomoc, neviem si dat so sebou rady.
pekne po poriadku mam 24 r. vhupla som do vztahu s chlapom, kt. vlastne malo poznam, byvame od seba daleko( on pri hranici s nemeckom, ja pri hranici s ukrajinou:D) rovnako stari sme, problem je ten, ze mu neverim,hned od zaciatku. On pracuje v hoteli, ako recepcny, ja este studujem posledny rok VS.Nemozeme byt normalne spolu jak by az od leta:( a dovtedy čo.
mala som dlhy vztah, ktory bol na dve veci, a priatel nebol pekny, teraz som stretla atraktivneho chlapa, po kt. kazda salie a skace mu do postele. Vedela som to od zaciatku,že je v obklopeni mnoha žien a od zac. mi to vadilo. Snazila som sa na to pozabudnut. Viem,ze mal dost zien na to kolko ma rokov, ale laska je slepa. Boli sme spolu 4krat, teraz posledne uz dlhsie konecne aspon na tyzden, viac sa nam neda, aj to pracoval.
Kazdy den v hoteli stretava cudzinky, kt. mu chcu skakat do postele, on je taky atraktivny cukrik, este aj fitko, cvici, gelikuje vlasy, no proste na zozratie, ja tiez nie som na zahodenie, stale mi hovori,aka som sladka a pekna. Padli aj slova,ako lubim ta naposledy, a aj sme spolu co to mali. vedela som vzdy, ze si pise vacsinou so zenami, aj na Fb ma 99% zien, vselijake zahranicne kadejake, vraj za 4 roky v hoteli kadekoho postretal, plus stazoval v rusku, nemecku, turecku, gruzinsku a tam nazbieral kontakty a tak. Proste ale stale iba baby! Dost som bojovala za to,aby ma chcel, a aby sme sa dali dokopy akosi som si neuvedomovala, ze budem bez seba od ziarlivosti.
Vedela som pre jeho slabost na zeny, aj to, ze mu skacu do postele, ale stale som mu verila,ked mi povedal,ze si pise iba so mnou takto takymto stylom tak som verila, ako sprosta. Neziarlila som, bola som pysna, ze mam konecne takeho pekneho chlapa.Moje kamosky mi ho zavidia, rodina tiez, ze aky super, aj celkom prijemny, rozhladeny a tak. verila som mu, pocas tych mesiacov, co si piseme, volavame a tak, tak sa skamosil na fb aj s mojou naj kamoskou, ktore posielal fotky zo seba, a este aj take reci, ze je nadrzany a sam po nociach...ze ci aj ona je..ona ho zrusila uplne, ked zacal toto vypisovat, Stale hovori, ze ake su slovaske aj turecke zeny krasne a tak..Kamoska mi pozalovala, ze ju trochu balil, ze jej posielal fotky z fitka, ka yje namakany, potom z kupelne , z toho,aky je v koseli vyfesakovany..S byvalym som vobec nemala problem verit, bo on nebol pekny, ziadna o neho moc nezakopla, este bol aj pri sebe, a naozaj som neziarlila. Nemala som na koho. teraz som s nim bola teda na tyzden u nich doma,a vsimla som si,zesi berava vkuse so sebou mobil aj do sprchy, ze ho ma na zamok odtlacok prsta, a tak, co ma znechutilo, dokonca velakrat vybehol z domu ze si nutne musi odbehnut vecčer o 22, a pol hodky bol prec, samozrejme, kukla som, online na viberi, takze volal s nejakou.
Samozrejme,ked som sa spytala,ci ide o nieco dolezite s nejakou inou zenou tajil, nie nie, len som sa bol vyvetrat a vyvencit psa.
pri venceni musi byt online?
Do toho vsetkeho, vzdy,ked som sa k nemu priblizila a bol na fb hned ho "zavrel" a otvoril inu kartu,aby som nevidela, ze si pise aj s inymi babami...ku mne sa stale spraval pekne, zalubene, pekne zalubene pohlady, tvrdil mi,ze aj keby sa mu naha zena pred nim ukazala, tak ju nechce, ze ju nepomiluje.Zevraj ma mna, peknu slovenku, nepotrebuje ine zeny balit a flirtovat s nimi,ale vysvetloval mi,ze flirtovanie poklada za sex,pripadne omacky fyzicke, nie pisanie, pisanie je prenho "pisanie", nic viac( to uz o com, o dvojzmysloch, sexe, nadrzanosti),tak to je uz ina vec,ale to stale berie ako "písanie"
potom som dalsi den zistila, ze mu nejaka Sára, pri kt. mimochodom ma smajlika :) pri mene pise, ze " preco mi tak dlho nepises uz,co je s tebou?", takze asi tak. Podla fotky vyzerala prinajlepsom,ako nejaka miss mokre tricko.
stale vkuse musi pisat so zenskymi , ma na to slabosť. A stale zatajuje predo mnou, mysli si asi,ze som totálne padnuta na hlavu.
Nechcela som vytvarat peklo, ked som to bola iba na tyzden,ale tak mne o laske hovori, ze planuje spolocnu buducnost, a vypisuje si s kadejakymi, vyvolava neviem co, bezne ho tie zeny oslovuju na fb " zlaticko, zlatko, drahy a pod"..
bolo pre mna neprijemne vidiet to, netusila som,ze je to az v takom leveli, len boh vie, o com PISU a VOLAJU, ci je nejaky sex cez net,alebo co. Viemze su tie zeny od neho vzdialene, a len cez net komunikuju,ale aj tak ma slak ide vzat, ked si predstavujem,ked je online v noci, a ja uz spim, kedze robieva aj nocne,ze s kym vypisoval::(nemam pokoja odvtedy :(
on sa ku kazdej sprava tak familiarne,s kazdou hned FB meni,ale proste mne tvrdi,ze nie, ze by ma nikdy nepodviedol, nas vztah je cerstvy trva iba mesiac a aj tak sa citim uz teraz zle, Nechcem priznat, ze som mu nahliadala do mobilu, lebo to sa nehodi,ale nechcem byt podvadzana, ved ma mat oci iba pre mna !!!predsa.
a ked sa ja neozvem, cez den,on ani nenapise, sem tam, napise mi, ze dobre ranko draha,alebo kraska,ci moja sladka, ale ako mam zarucene, ze toto nepise inym?
preco stale mjusi takto nechutne flirtovat s inymi babami? ked pritom, pozeram mu do oci, a vidim v nich lasku, nehu, v kazdom jeho pohlade a dotyku, aj mi povedal,ze odkedy ma spoznal,tak stratil hlavu a nevie,ci je, ze sa nemoze na nic sustredit, ze som jeho princezna, a naozaj pozera mi vtedy do oci, a uprimne to vravi,to viem. V ten dany moment to tak mysli, planuje,ze spolu odideme na letnu sezonu ta het zarobit nieco,preco mi teda potom klame, ze s nikym nepise takym ze s bratrancom, mamou, sestrou a pritom pise s babami stale ?:( Preco stale musi namotavat ine,ked uz ma mna? Ja si pisem, iba s kamosmi, tiez,ale nenamotavam ich proste.
A ta jeho odpoved, ze " flirt moze byt iba osobne, nie pisomne",to je pre mna chore. A ked som videla,sedim pri nom a on na fb a vypisuje s nejakou sarou, tak ma slo porazit. Povedzte, co by ste robili? Ja budem s nim osobne az vo februari najskor,aj to ku koncu a na tyzden zase:( Poradte. som z toho dost zufala, nechcem zit v takomto dusne.
:(
Neverim tomu,ze by ma podviedol fyzicky,lebo to citim a viem, ze dlho nemal sex, kedze ked sme sa prvykrat milovali to bolo zjavne, aj mi to povedal,ze pol roka nemal sex, takze nepretahuje kazdu kt. stretne a dost sa mu to protivi, len tak sex na noc,dost si svoje telo vazi a aj sex, ako taky, ale preco toto robi po nete ?:(
aj mne napr. povie,ze idem uz spat večer v sobotu, o 22 a este potom si vsimnem, ze siel spat z netu az o 23 30 ..:(