Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zasnubny prsten

Príspevok v téme: Zasnubny prsten
Hubby

Aka by mala byt cena snubneho prstena ak dajme tomu muz zarobi v cistom okolo 1200eur? Nechcem aby to bolo malo ked povedzme ze na to mam ale ani nedam za prsten 3mesacny plat to by partnerka ani neprijala ved co keby ten prsten strati. Poradte konkretny cenovy rozsah a nie ze cena nie je dolezita a ma to byt z lasky. Na partnerke mi zalezi a cenim si ju a chcem jej to dat takto najavo ale neprestrelit zbytocne.

uvedomsi

Ked ta tvoja frajerka miluje myslim ze jej nebude zalezat aku cenu prsten ma.
Aspon zistis ci chodis so zlatokopkou alebo skutocne zalubenou zenou do teba.

Diamonds

Podla mna si najprv uvedom ako by mal ten prstienok vyzerat. Ak vies co sa jej paci, len dobre. Rozhodni sa ci chces striebro, zlato, platinu... Ale zevraj na snubak je lepsie zlato. Ujasni si ci chces kamen/e alebo diamant/y. Ked uz budes mat predstavu, hod si to do filtru a uvidis ako sa cenovo dane prstene pohybuju. Tazko povedat ze kolko by mal stat pretoze aj niektore lacne prstene su pekne. Podla mna ked zarabas tolko co si napisal tak za 2000€ staci max.

cloo

Kúp jej nejaký prsteň do 100, nanajvýš 200 eur. Ak bude mať niečo proti, bude najrozumnejšie nevstupovať do manželstva s takou ženou.