Dobrý deň chcem sa opýtať:
Každý deň užívam 1 tabletku magnézia (horčíka) pretože mám svalové záškuby a som psychicky napjata. Dnes som prišla domov dala som si tabletku a asi po 10 minútach som vypila mlieko. Asi po 3 hodinách som dostala strašné kŕče a mala som hnačku. A nie nemám alergiu na mlieko a nikdy sa mi toto ešte nestalo že by ma z mlieka prehnalo ale poprapravde nikdy som nekonbinovala mlieko a horčík. Prosím môže to byť z toho?
Hnačka a horčík?
gimbaska a lepsie akoze v com? v com ti pomaha?
A ja som mala podobné problémy. Skús brať magnézium menej často, napr. len každý druhý alebo tretí deň.
ja som teda zistila, ze bez magnezka uz fungovat ani neviem, kazdy den si dam jednu tabletu a citim sa ovela lepsie.
fuj, no presne, ja uz pre toto magnezium nemozem ani vidiet. vkuse ma prehanalo aj z malych davok.
to ti môže kľudne spôsobiť aj to, keď si dáš veľa magnézia. vlastná skúsenosť. musíš si nájsť takú dávku, ktorá ti nerobí zle :)
horcik sa nema zapijat mliekom, ja som mala hnacku obcas aj z magnosolv, kazdemu sedi ine, mam alergiu na laktozu a kupujem si bezlaktozovy horcikovy komlpex od sunday natural od vitariana, znasam ho v pohode bez krcov a hnaciek
No ja som na to našiel len toto.
Z jednej tabletky horčika nemôže byt hnačka, kolko mlieka?
Nejedla si pred tým dni niečo iné.?
Hnačka nie je mäkka stolica.v jeden deň-jednorazovo. Ten termin sa použiva ked je to dlhšie ako jeden deń vyzera to ináč.
na čo berieš horčík, ked mlieko znižuje jeho učinok,.. ??? 10minut je malo na vstrebanie tabletky...
: )