Mojmu bratovi zacina z nej sibkat, prosim o radu

Príspevok v téme: Mojmu bratovi zacina z nej sibkat, prosim o radu
jehosestra

Zdravim, mam 19 rocneho brata, a ten je cely poblazneny zo spevacky ariana grande, ano tej 153 cm vysokej krasavice, vsade v izbe su jej fotky ktore si tlaci z pc, vsade jej plagaty a ked je doma pusta len jej piesne okrem inych ale prevazne jej. Sprava sa ako pubertak. Keby mal 13-17 tak ho chapem ale taha mu zachvilu na 20 a on ma platonicku lasku ktora zije daleko v usa ci z akeho kuta to je. To male ženče mu nacisto zblblo rozum. Stale sa kvoli tomu s nim hadam. Co.mam robit? Mam 17 a niesom z nej tak oaf ako on.
Co preboha na nej vidi ved ani nedorastla ..

Bohatier

jehosestra, s tymto s tebou sucitim lebo pocuvat cudziu hudbu neni vzdy prijemne . Nastastie tu mame moznost si dat na hlavu sluchatka.:P Mozno uz prave zacinas tusit ze co mu darovat pod stromcek. Takto si mozes spravit dvojnasobnu radost na Vianoce (ticho a aj vybaveny darcek). :)) PS: kupil by som mu nieco bezdratove aby sa nahodou nemohol vyhovarat na kratky kabel.:P Su sice drahsie ale hadam rodicia toho maju tiez dost a s radostou pomozu.:D

Dano24

A to si aj honi nad jej fotkami?
Vsak je peknou 25 rocnou spevackou aj hereckou tak ktori by sa nezalubil .. Mne sa tiez paci, mlada a krasna
Nezavid bratovi a najdi si aj ty niekoho :-D

foreveralone

Chlapi dospievajú neskôr. On je síce 19 ročný bláznivý chalan, ale ty zas rozumu veľa nemáš. Ako môžeš súdiť podľa výšky ?! Že "ešte nedorástla". Dospej aj ty, je hnusné takto sa o ľuďoch vyjadrovať a pokladaj ich za "niečo menej" len kvôli výške.

rthzhhhh

ži a nechaj žiť, je to jeho osobná vec! najdi si aj ty nejaku platonicku lasku,.. zavidiš mu , ze ma nejaku zalubu...? a ty z nudy len tu vypisujes,...