Ake su znaky ze je do mna zamilovana, zalubena...?

Chapko

Boze, toto som v zivote nechapal, ze to niekto nevidi. Vsak to je uplne lahke rozoznat podla spravania baby, aj nejaky zaujem pri nahodnom stretnuti, ked sa vidite prvykrat. Pozri, poviem ti to najzakladnejsie - vies rozoznat spravanie baby, ktorej sa nepacis alebo, ktora je iba tvoja kamaratka? Nuz a ta zamilovana sa jednoducho sprava inak :)
Pozri to drzanie za ruku baby iba tak nerobia, len ak ona nie je na take hrrrr balenie, tak chod na to pomaly, nech ju nevyplasis. Alebo ked s nou najblizsie niekam pojdes, povedz mi, kde budete, ja sa na vas nenapadne pozriem a poviem ti, ci je do teba :)

ahjaj

a po rande si sa jej ozval? Sms, ďakujem za príjemné stretnutie. Cítil som sa s Tebou dobre? To už bolo z Tvojej strany? Elementárna slušnosť. Potom zbadáš jej reakcie.
Zaľúbená žena sa Ti po jednom rande neozve, ale keď ju po trebárs piatom trebárs prestaneš kontaktovať, spýta sa, čo sa stalo.

domyslisi

Presne
..mal si ju vasnivo pobozkat na usta
Zeny miluju muzov co idu priamo na vec ak to aj oni same chcu.
Ak by ti dala po pysku vies oč krači
Ak by zacala vasnivo aj ona teba bozkavat tak je do teba.
Jasne ?

ivobrick

To je kravina ze sa teraz neozves.
Zavolaj ju dakam von zas, ak tak nutne potrebujes slovickovat tak si posluz. Je to rande, to povec jej, ked nepojde = tak ta nechce :D
Bozk na lice prave aj lave davam ja vacsinou hocijakej zene pri zoznameni alebo gratulacii. Co si jak s pralesa, daj jej na usta a dobre.

Nepotrebujes momentalne vediet ci je do teba zamilovana, mozno hej mozno nie, mozno bude, je to to co chces. Nehraj sa na usmrkanca, co jej neda dychat.

neisty24

Ako mam chapat vetu
"ozve sa mi ked sa ja jej neozvem" ?
Bolo to rande, pozval som ju na kolac a kavu tak muslim ze to brala ako rande, drzali sme si ruky na stole, divali sa do oci, smiali sme sa a rozpravali, bolo mam spolu fajn a myslim ze to ako rande brala ved na rozlucku som jej dal bozk na lice prave aj lave. Videl som v jej ociach stastne rozsirene zrenicky.

iglesias

príliš málo informácii... čo znamená "rande" aj ona to tak nazvala..?
ty si sa s nou asi rozpraval tak by si mal vedieť... či ma dalej zaujem sa s tebou stretavať, alebo ťa ma u riti???