O čom sa ludia rozprávajú po sexe? Aké sú prve slová dvoch milujúcich sa hneď po sexe?
Prve slová
Termit
Vdaka tak naivnym ludom ako si ty sa u nas siria pohlav. choroby bleskovo.
Zisti si kolko ludi v tvojom okrese je nakazenych hiv a kolko z nich ma uz AIDS. A budes neprijemne prekvapeny!
Ty si bud majitel bordelu ze to tak propagujes alebo totalny kurev*ik !
A co syfilis ktory j tak rozsireny v trebisove?
prečo sa pýtaš, aké sú po sexe. Nežné slová dobre padnú aj počas...
Niekoľko slávnejších výrokov:
-Tak sme oslávili prvý máj
- Chce sa Ti o 9 mesiacov kočíkať?
- aj v pesničkách sa mi páčia refrény...
- nabudúce si zato dajme pozor
- takto dopadne človek, keď zmešká vlak...
- Presne toto mi chýbalo, aby som mohla zaspať.
Ide tu o túlenie sa, objímanie, pár milých slov alebo spoločný smiech....či úsmev...
Mammeniny - myslim, ze on by bol na to hrdy, ak by nieco chytil od slapky :)
Ak nechyti prvu cigosku z ulice, ale zaplati si taku, co berie aspon 200,- eur na hodinu, tak to bude ok. Jednak u nas nie su nejako extremne rozsirene pohlavne choroby, cize sanca nieco chytit je minimalna - bol som si dat na Mytnej v BA urobit odber na to a toto mi povedal lekar a este, ze najvacsie riziko u nas maju homosexuali - no a este mi povedal, ze tieto luxusnejsie sa o sebaxstaraju, ze pravidelne gynekolig a odbery a ze to nerobia bez kondomov, ani oral, ze sa nebozkavaju a este, ze pouzuvaju specialne zosilnene kondomy, nie tie tenke a ze aj tie na povrchu natieraju dezinfikacnymi lubrikantmi.
cloo to nie koli ženskej povrchnosti, ale koli tomu že ti si len ubožiak ktorý sa lutuje... a čaká že mu všetko spadne z neba? a ženy ubožiakov nechcú, sa zobud z toho sna..
čo tema, to stale tvoja rovnaka basnička:
"...Mám 49 rokov, nemal som ani jeden vzťah,..."
a blaaa blaaa a som chudačik, nemilovaný, nepochopený,..
a trpí mi ego, každy je vinný, bohatí su vinní, zeny su vinne, su povrchne, zlatokopky, a ja som chudáčik!
cloo, pusti si fantaziu na prechadzku a prezrad nam co by si jej povedal ty. Okrem toho, vraj stastie praje pripravenym.
Edmund dakujem za radu.
A teba autor temy co take hovadiny zaujimaju? Ta caka prvy sex ci mas 14 a sprostosti ti po rozume chodia?
Sa do skoly radsej uc!
Termit to je skvely napad posielat ho za kurv*mi a co pohlavne choroby co?
Cloo a ake su tvoje prve slova, ked si ho vyhonis? Pocuvaj, vsak si naspor a chod aspon za prostitutkou, nech aspon vies o com to je...
To napríklad ja nemôžem vedieť. Mám 49 rokov, nemal som ani jeden vzťah, nezažil som ani len bozk, čo je bežné u 10-ročných detí. To všetko len preto, že nie som ovešaný zlatými retiazkami, nemám auto, nemám vzhľad modela...skrátka kvôli ženskej povrchnosti.