Bojím sa bývalého

daniela2

aj po mne sa obšmietal bývalý, nebrala som to však ako hrozbu, brala som to, že nie je schopný vypiť, čo si navaril. Išla som s ním do cukrárne a ešte raz sme si predebatovali veci a je pokoj.

Bea1233

Ahojte. Na margo toho co tu niekto spomenul by som dodala ze v čase najťažšej zdravotnej krízy sa na mňa vykaslal a už ma náhradu. Pred týždňom to boli vyhrážky a náhodná jazda za mnou. Tento týždeň sa ta náhodná jazda opakovala... Tak som sa chcela stratiť z dohľadu no zastavil na ceste a doslova pozeral kam idem našťastie som mala posádku v aute ktorá usúdila ze to nebolo kóšer. Nejako políciu sa bojím do toho vtiahnuť lebo viem, že by som si ešte viac za varila. Rozmýšľala som nad takou správou ze sa ospravedlňujem a bla bla aj keď nemám začo preto ublizene bolo mne no prichádza mi to ako najrôznejšie riešenie. Už sa pomaly bojim ci niekde na ulici neciha... Snažím sa ako tak dat dokopy no nechápem keď ma novy vzťah prečo rieši mňa..

Omen

Tomas12345, :D:D:D!!! Tomu sa hovorí byť mladý a sprostý. Niektorí z toho vyrastú, ale ty sa báť nemusíš, tebe to nehrozí!
In medias res: mám si "...naštudovať ako to pri vysetrovaní chodí." : D
Ja postup orgánov činných v trestnom konaní ovládam. ; )

Tomas12345

Omen :

Namiesto trolenia by si si aspon mohol naštudovať ako to pri vysetrovaní chodí. S trollmi naozaj nemienim dalej diskutovat.

Omen

" Po tom čo pôjdeš na políciu, polícia kontaktuje tvojho bývalého, príde k nemu hliadka a informuje ho o stave veci." Osobná skúsenosť? :D Tak toto nemá chybu, toto sa môže zrodiť len v chorej hlave, daj sa vyšetriť! Na psychiatrii!

Tomas12345

Samozrejme že to budú riešiť. Bolo by ale dobré kebyže máš i nejaký materiál ktorý by dotycneho usvedcoval z vyhrazania. Ci uz je to smska, alebo jeho výhražne správy na sociálnych sieťach, alebo kludne i vyhrážanie cez mobil. Polícia si vie vyžiadať záznam z vašich hovorov a vie teda usvedčiť dotycneho ze sa ty vyhrážal. Po tom čo pôjdeš na políciu, polícia kontaktuje tvojho bývalého, príde k nemu hliadka a informuje ho o stave veci. Tvoj priatel aspon zistí že sa nenecháš len tak od niekoho vyhrážať a prestane s tým prenasledovaním.