Ako sa odosobnit?

S_J

Urcite si nenechaj na seba slovne bryzgat. Chce to reakciu tam a vtedy aby bolo jasne ze na seba bryzgat nenechas. Je to tazke naucit sa reagovat a nedusit v sebe zranenie. Nepodari sa to raz, dvakrat, trikrat..., ale pojde to, ak ty budes chciet.

Tomas12345

Kašli na nich, nech si myslia čo chcu, aj tak ich myslenie nezmeníš. Aj proti mne je vela ludi co si o mne myslia niečo zle, alebo mi nepraju, ale je mi to jedno, moje stastie totiž nezávisi od toho čo si o mne niekto niečo myslí.

Hen

i ja som citlivá osoba..
čo môžeš spraviť je : ignorovať to, a popritom to brať s úsmevom, a robiť si z ľudí, ktorí sú k tebe takýto, riť :) Aj tak ich čaká na konci života to isté, čo všetkých, smrť. Takže aj keď sa robia "veľkými" (v skutočnosti ich v živote niečo trápi, preto to takto ventilujú), na konci si vyberú ovocie svojho konania aj s úrokmi :) Majú problém ťa prijať takú, aká si, alebo sa im z teba robí dobre sranda.. Podľa mňa majú v živote nejaký väčší problém, či už s akceptáciou rôznych porúch osobnosti, alebo v osobnom živote... no príčin môže byť viacero. Ak začnú, tak ich ignoruj, a ignoruj aj ich narážky - po čase ich to prestane baviť, kedže nedostanú žiadnu odozvu, ani sa im nepodarí ťa nasrať (ber to s úsmevom, a snaž sa otočiť to na srandu) :)

powershift

Treba na to hneď reagovať verbálne na ich úrovni / rovnakej úrovni ako to generuje vysielač. Slušnému slušne, chrapúňovi na jeho úrovni
a možno aj tvrdšie.