Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dali ste druhú šancu?

Príspevok v téme: Dali ste druhú šancu?
stanley

Hlavne pre baby..mám 19 a pred 3 týždňami mi dala "moja slečna" kopačky...no resp. sme sa pokojne rozišli s tým, že si dáme akoby pauzu na premýšľanie (ona che), no a povedala, že neskôr áno, pôjde to...chcem sa ale opýtať slečien, či dali svojmu chalanovi druhú šancu, keď vo vzťahu nespravil vôbec nič zlé a miloval!!! Mám teda aj ja skúsiť sa opýtať, či by sme to neskúsili nanovo? Aké s tým máte skúsenosti, aj "páni"? Ďakujem krásne za postrehy

stanley

No dneska som jej dosť písal (vlastne aj predtým) a dnes bol ten den D, keď som jej zavolal a vynadala mi, nech jej dám mesiac pauzu a nemám písať a prezv. Tak čo si o tom myslíte? Je tu aspoň 1 pozitívny názor? Ja som ale blbec!!! Ona je taká fajn, aj keď mi "nadáva" a(nie doslovne) a je ku mne zlá...stojí to za to? Ľúbim ju!!! Ach, tá láska :-((

peter0202

stanley : ja si myslim ze pauza je blbost a ked to s niekym nevyjde raz tak to nevyjde ani druhy. somnou sa priatelka rozisla kvoli maximalnej blbosti z minulosti a teraz sa chce ku mne vratit ale ja jej tu sancu asi nedam pretoze viem ze ked sa nieco take stalo v minulosti moze sa stat este nieco horsie a potom sa aj tak znovu rozideme ked uz to dokazala urobit raz. ja som ju miloval ona tvrdila ze ma tiez miluje ale keby ma naozaj milovala by to neurobila. Tak dobre premysli ci je 2 sanca dobra alebo zla vec ale ja si myslim ze skor to druhe

stanley

Áno, je to tak? No nezostáva mi nič, len veriť, ale teraz to medzi nami nieje ktovie čo...ďakujem aj za ďalšie postrehy

iva2212

no ja som dostala od priatela druhu sancu (aj ked sa nic hrozne nestalo-nepodviedla som ho ) a som velmi stastna, pretoze si ho teraz viac vazim a este viac ho lubim.

lucija

ja som sa s priatelom tiez rozisla ..tiez na zaciatku to bola len pauza ale po roku sme sa zase dali dokopy ..taze sancu mas ..:)

ZuziP

vies,no mozno tvoja baba chce trosku oddych.nechaj jej chvilku cas a ked ta miluje tak sa k tebe sama vrati,alebo po tyzdni sa jej spytaj ci je to naozaj koniec.drzim palce