Dali ste druhú šancu?

Príspevok v téme: Dali ste druhú šancu?
stanley

Hlavne pre baby..mám 19 a pred 3 týždňami mi dala "moja slečna" kopačky...no resp. sme sa pokojne rozišli s tým, že si dáme akoby pauzu na premýšľanie (ona che), no a povedala, že neskôr áno, pôjde to...chcem sa ale opýtať slečien, či dali svojmu chalanovi druhú šancu, keď vo vzťahu nespravil vôbec nič zlé a miloval!!! Mám teda aj ja skúsiť sa opýtať, či by sme to neskúsili nanovo? Aké s tým máte skúsenosti, aj "páni"? Ďakujem krásne za postrehy

liliienka

vies Stanley je pravda, ze mi sme teraz roziduti, ale sme v kontakte...keby sa o nom nedozviem cely den co robi a tak, tak asi by som sa zblaznila...to je pravda..Ale to co Ti spravila tvoja byvala pred tvojimi ocami, to bolo dost krute...To by som mu isto nespravila..Ja nevravim, ja tiez "flirtujem", ale to len "od tial po tial"..Proste mam kamaratov alebo teda znamych s ktorymi si dokazeme zo seba robit feees srandu, uskrname sa na seba, rozne pripomienky, ale to tak zdravo :)...Ja si myslim, ze by si sa jej faaakt nemal vtierat...

moninka

a podľa toho čo tu píšeš, to nie je druhá šanca, ale už nejaká stá... Už akokoľvek by som ľúbila, tak takto by som si po hlave skákať nedala...

moninka

ako nič v zlom Stanley... ale tak keď je ochotná pred tvojím zrakom balíť nejakého plavčíka tak podľa mňa ťa má úplne v paži a hľadá si niekoho pre ňu "lepšieho" a sorry za úprimnosť... ale nerob zo seba tupca a uvedom si, že hoci ju ľúbiš, za to ti to nestojí aby ťa takto ponižovala! Hlavu hore!

stasticko

Zakladna vec- nepytaj sa jej.Ak si jej ten cas slubil, neber jej ho. Bud trpezlivy, mozno si teraz uvedomuje tie dolezite veci, mozno prisiel ten cas, ked citi, ze ta velmi miluje, mozno sa toho zlakla, mozno bol vas vztah prilis intenzivny a ona chce iba spomalit. Nechaj to tak- ona chcela cas, ona to posunie niekam dalej. Mozno ten cas bez teba jej otvori oci a pochopi, aky poklad to ma vedla seba. Do nicoho ju netlac. A za ziadnu cenu sa jej nepodlizuj, ved mas svoju hrdost!!!Drzim prsty- a daj vediet ako ste dopadli!!!

tralala

hlavne nedoliezaj, lebo sa jej este viec sprotivis, budes jej liezt na nervy, radsej ju nechaj oddychnut, vychladnut a sprav sa vzacnym. mala by si sama spomenut, ze jej chybas a ak nie, tak ta nemilovala a je lepsie to ukoncit skor ako to zbytocne natahovat a trapit sa neskor este viac. tot jest pravda

stanley

Noo... :-(( Boli sme spolu na kupku...no a bolo to nič moc...malo to iba jediné pozitívum a to, vidieť ju šťastnú tak, ako nikdy...celý deň sa motala okolo plavčíka, resp. on okolo nej...no a on je môj kamoš (už asi nie) no a on má priateľku veľa rokov a bývajú aj spolu...no a daj mojej ex aj číslo..no a moja exc mi výslovne povedala, že chce byť sama...no a ja som bol celý bez seba...áno, žiarlil som, a ona si myslela, že sa mám o ničom..hmm ja ju ľúbim, no a vidieť ju šťastnú...fuuu to bolo úžasné, so mnou to už dávno nebolo tak ak vôbec niekedy...čo robiť? Aj som sa chcel popýtať, ale kedy? Skúsim niečo len pre nás dvoch? Ďakujem za rady a pls pozitívne..díki

stanley

Máme nejaký iný názor? Mimochodom, včera som jej volal a bol to taký hladko obratko hovor...ja neviem, vidím, ako mi mizne v diaľke, ale pozval som ju na kupko, tak ale ako sa tam správať a aké gestá od nej čakať, ak ÁNO, alebo NIE?

stanley

A on ŤA ľúbi? Možno sa treba prispôsobiť jeden druhému a porozprávať sa o vašich chybách a vyriešiť veci, ktoré Vám vadia na partnerovi...však o tom je láska. A nie len búrať a ničiť a trápiť sa! Ak to bolo pekné, tak to tak aj ostane...Naučte sa navzájom sa rešpektovať a niektoré veci brať možno s nadhľadom...a hovorím 2x vyskúšajte to ZNOVU!!! (čo by som len ja dal za druhú šancu..správal by som sa úplne inak!)