Zase tá friendzone

Príspevok v téme: Zase tá friendzone
Bakelit

Dokelu, zase tá nešťastná friendzone. Mám takú jednu slečnu, objekt záujmu :) Pracujeme v jednej firme, takže ju chodievam navštevovať. Celkom si rozumieme, dobre mi je s ňou. On tiež nevyzerá že by jej moja prítomnosť vadila. Počul som že vraj dakoho má. Keďže takým rečiam neverím, "napil som sa rovno u prameňa". No a dnes "spadla klec". Tentoraz to neboli reči, ale skutočnosť. Bolo mi jasné že keď vybuchnem a začnem jej vyčítať ako s ňou zabíjam čas úplne zbytočne, tak tým iba ukážem svoje urazené ego a nanajvýš jej ukážem že nie som hodný ani toho kamarátstva. Takže som si udržal určitú formu. Trošku som to otočil na humor. Akože mi to mohla povedať už skôr a mohol som ju ušetriť od mojich pozývacích rečí :D No ale čo teraz? Ako hodil som jej vzťah za hlavu. Keď chce, nech ho má. Žiarliť nebudem. Skôr premýšlam čo ďalej. Keď ju budem odteraz menej navštevovať, tak to bude vyzerať že som sa urazil. A každému budem na smiech že aha, už nechodí za ňou, vykašlala sa na neho. Keď sa budem tváriť že sa medzi nami nič nezmenilo, tak si budem pripadať ako natvrdlý, že nedokážem pochopiť že už dakoho má. Čo je v tomto prípade lepšie? Tváriť sa že sa nič nestalo alebo sa nenápadne vytratiť? Nenápadným vytratením akurát prídem o kamarátku. Ale zas keď sa budem tváriť že sa nič nestalo, to je divné. Treba nejako ukázať že už o ňu nemám záujem a beriem ju čisto ako kamarátku. Ale ako to ukázať? Ak budem za ňou stále chodiť, tak to predsa bude vyzerať že ma to ešte neprešlo.

Bakelit

Tak z mojej strany nejaký návrh byť dačo viac bol už pred časom, keď ešte určite zadaná nebola. Takže úmysly vedela. Len na vzťah akosi nemala náladu. Od predošlého vzťahu bola moc krátka doba. Takže som moc netlačil na pílu ale motal sa okolo nej aby videla že záujem stále mám. Len potom "ku kvetinke prišiel vôl a zožral mi ju" :D

papardelle

nechapem prečo si kazdy mysli ze zenskej ide o vztah... ?! pokial si jej na rovinu nevyznal lásku, tak si ona mohla myslieť ze sa chceš IBA !!! kamaratit... normalne kamaratstvo, pokecat, zajst na pizzu a koniec!
to že si si namyšlal je tvoj problem...

Lollka

Ked si vedel ze niekoho ma naco si za nou chodil? To ze ta nevyhnala a bola na teba mila neznamena ze mala zaujem si s tebou nieco zacat. Asi je mila ku kazdemu. To ze ta predtym priamo neodmietla je asi preto ze si jej nikdy priamo nedal ziaden navrh. Teda az ked si dal tak odmietla. Ak s nou chces zostat kamarat tak zostan, ale ak o to moc nestojis tak uz za nou predsa nemusis chodit. Na to co povedia ostatni alebo ako pred nou budes vyzerat sa mozes vykaslat, to ti moze byt fakt jedno. Ja sa riadim tym, ze mi je docela jedno co si o mne myslia ini, pokial nikomu neublizujem tak sa nemam co komu spovedat. Ludia zas nie su tak udereni ze ked si urcis nejake hranice tak to zvyknu respektovat a nikto sa na teba za to krivo pozerat nebude.

SofiaElla

Úprimne jej povedať, že sa ti páčila, ale kamarátstvo je tiež fajn - len nevyzeraj zronený, musí to byť úprimné. Z psychologického hľadiska ženy, po tomto jej začne tvoj ne/záujem chýbať.