SMUTOK

Príspevok v téme: SMUTOK
Chester

Neprosim Vás o radu,len to tu potrebujem napísať.Mám 17 rokov.Priateľka 15.Dnes mi odcestovala na dovolenku na dva týždne a mne je a aj bude strašne smutno.Neviem,či je niekto ako ja,ale ja na ňu myslím naozaj každú sekundu.A teraz,keď bude tak ďaleko odomňa,bude mi ťažko bez nej...Veľmi sa milujeme.NAOZAJ VEĽMI! :-(

gabrielllka

vieusaka- sa mas mna moj milacik podviedol na dvojtyzdnovej brigade... no nie tak celko doslova ale.............trha mi to srdce velmi ho milujem a neviem co dalej, ja by som mu prepacila ale stale na nu musim mysliet. ked sa na mna pozrrie sa mi v mysli pripomenie ze urcite sa aj na nu tak pozeral.... prepac toto ignoruj ja som asi fakt na nervy... sory

vieusaka

ja som mala tiez taky isty problem. isla som na brigadu na dva tyzdne, ale bola tam jedna chybicka. moj priatel. sme spolu vkuse. kazdy den, kazdu noc vkuse uz dva roky. jedniducho sme sa obydvaja zatali a zvladlui sme to. a ked som prisla domou to bolo nieco nadherne.chester zvladnes to!!!! drzim palceky

sedmikraska

Ja som raz bola bez mjho 2 dni a bolo mi hrooone smutno, je to naozaj o zvyku a my sme spolu stale, neviem si ani predstavit vztah na dialku adufam, ze ma to nikdy nestretne, ale vam zavidim tu vydrz a odhodlanie

anush

no ...az ti zavidim..keby mne tak odisiel priatel na dva tyzdne...to by som sa tesila...od totizto odxadza uplne...pracovat na opacny koniec SR...a keby sme aspon teraz mohli byt spolu...ale je odo mna asi 200 km a tak sa vidime len obcas...bud radze si na tom tak ako si a ze mozes byt so svojou laskou kedy xces...

Soraja

2 tyzdne nie je dlha doba, zamestnaj sa nejako. ja sa s mojim vidavam neikedy az po dvoch tyzdnocha to nemusi byt nikde daleko. Je to vecou zvyku a tiez nie je dobre travit kazdu sekundu s tym druhym. neboj, prezijes to v pohode a ked sa ti vrati, budes rad. ZAtial si chod s kamosmi niekam sadnut, na kupko, alebo na nejaku brigadu. A utecie ti to ako voda

lija

Moj priatel je kvoli studiu cely skolsky rok na opacnej strane zemegule,tj desat mesiacov (s prestavkou ked sme sa videli na Vianoce dva tyzdne). Vrati sa mi o par dni a ja som ten najstastnejsi clovek. Tiez sa velmi milujeme a skype je nasa spasa. Co tym chcem povedat je, ze laska hory prenasa a dva tyzdne su len kvapka v mori. V septembri opat odchadzam do zahranicia ja a bude sa opakovat to iste, co aj tento rok. My sa vsak nevzdavame, lebo vieme, ze raz spolu budeme bez vsetkych tych odluceni a ze toto ma zmysel. Tak hlavu hore a pomysli na tych, co su odluceni ovela dlhsie a zvladaju to. Co su to dva tyzdne preboha!

moje

Teraz si sprav cas na kamaratov, aby si sa potom mohol venovat iba jej a potom mate pred sebou este cely mesiac, co mozete byt spolu, takze sa neboj, vsetko bude OK, vydrzis to a ved sms si pisat mozete:)

Chester

Ja viem...Prajem si,aby to tak rychlo uslo...a nech je uz ta chvila zvitania.Ako ju vystiskam,tak som este nikdy nikoho.

moje

Neboj sa, 2 tyzdne je nic, predstav si, ze by odisla niekam na pol roka alebo na cely rok:)) A ked sa vrati, tak sa o to viac budete tesit jeden z druheho.