Ake to je?

Príspevok v téme: Ake to je?
nepobozkana21

Nasla som si frajera a pozname sa dva tyzdne. Mali sme dvakrat rande kedy sme sa len pobozkali na privitanie a rozlucku aj to len na lice letmo. Mam pocit ze on by chcel aj bozky na usta a jazyk ved viete take vasnive bozkavanie ale ja som to este nikdy nerobila nikdy a vobe neviem ake to je.
Nieje to odporne cmulat sa jazykmi oblizovat ble. Neviem ci to dokazem. Neviem co robit ustami a jazykom ake pohyby? Ako sa vlastne bozkavat ma?
Mozno vam budem na smiech ze mam 21 ale doteraz som nemala nikoho zial.
Prosim chcem len rozumne rady ako nato nie blbe poznamky.
Dakujem

nepobozkana21

Dakujem
Mam z toho velke stresy ci to zvladnem. Ci nebudem velmi slintat alebo co robit s jazykom a perami..

Analytik

Ak je medzi vami spravna chemia, vies dufam co myslim?
Prosto ak sa navzajom pritahujete, doslova sa zeriete ocami, pocitujete vzajomnu tuzbu a hlad po sebe tak vsetko ostatne ide samo.
Je to take zivocisne, divoke, sponntanne a samovolne.
Tam nerozmyslas, neplanujes .. jednoducho konas ..

ahjaj

ahoj nepobozkaná.
na otázku aké to je, od každého chlapa inakšie. Niekde to chutí, inde ani veľmi nie. Ak Ti to je odporné, nerob to. O tom je chémia, ktorá nosí informáciu o genetike pre budúce potomstvo.
Ako na to?
Hm, nechaj ho, nech začne on. Pritúľ sa k nemu, objatie zvládnete, a potom ho nechaj, nech Ťa bozkáva, trochu stačí otvoriť ústa, a potom, ak budeš cítiť potrebu, tak napodobňuj, ak nie, nenúť sa k tomu.
Tie najkrajšie bozky sú tie, kde vôbec neregistruješ nejakú techniku, čo sa ako robí, hovorí Ti to inštinkt. A aj jemu môžeš povedať, že si sa nikdy predtým nebozkávala.

Hen

Ahoj slečna,

všetko je o zvyku. Moja snúbenica vraví, že sprvoti jej to bolo odporné, ale časom si zvykla. Takisto si zvykneš aj ty. Bozkávanie je prejavom lásky, a ak toho človeka fakt miluješ, tak ti to nebude vadiť. Prvá pusa bola samozrejme bez jazyka. (obaja sme sa už bozkávali, ale vieš, všetko má svoj čas a svoje miesto) Neskôr sme dali už aj jazyk, a priznám, mne sa produkovalo viacej slín, a jej to bolo najprv odporné (a bola aj viackrát chorá odomňa - ale nič vážne, len hrdlo...), ale všetko je o kompromise a o tom, že ak človeka miluješ, tak si časom zvykneš. Teraz jej to už nie je nepríjemné (4 roky sme spolu), ba priam bez jazýčkovej dlho nevydrží :) Prosím, nepoužívaj zuby, ked, tak len jemnúčko, lebo pera je citlivá na zuby :) A pohyby ? Tak, aby ste si nebuchli nosy - a keby aj, je to úsmevná príhoda :) Takže, všetko je o cviku :)

Veľa zdaru prajem

nepobozkana21

ani jeden prispevok mi nedal radu ako nato, ake to je.. tak to vam oekne dakujem ludia! Ochota nadovsetko..
Ble som napisala preto lebo nemam tusenia ake to je ci to nieje odporne lizat sa jazykmi a perami. V skole na zakladke prvom stupni sme s kamoskou raz skusali sa bozkavat a napodobnovat dospelych len tak zo srandy ake to je bozkavat sa. A krd sme to skusali bolo to odporne slizke a blee. Doteraz mam ten pocit jej jazyka.

VANIS

Rob to čo Ti je príjemné a ako sa budeš pri tom cítiť. Musíš to cítiť ty sama. V citovej oblasti sa radiť nedá.

cloo

Ja mám 49 rokov a tiež som nepobozkaný a nemal som ani jeden vzťah. Rovnako by ma zaujímalo, aké je to dotýkať sa ženských pier tými mojimi. Ja to však nemám také jednoduché ako vy ženy, keď vy máte záujemcov na každom kroku, a to nemusíte mať tučné konto, dokonalú postavu či priebojnú povahu. Môžeš byť rada, že niekoho máš...

VANIS

Možno bude chcieť Vás keď ste teraz ponížil jej frajera. Aby ste sa nad neho povýšil a zhodil ho pred ňou a aj jeho mužské ego. Ani ho nepoznáte a týmto ste chcel zneistil zakladateľku témy. Myslím si, že Vy chcete psychicky pomôcť sebe a nie jej.Robí Vám to dobre? Ste nasatí?Urobí to dobre Vášmu egu zhadovať mužnosť iným? Ozaj koľko to trvá u Vás také nasatie sa? Opakujete to?
Keď si takto anonymnou cestou povyšujete svoje ja.
Existuje aj plastická operácia, rastový hormón a iné vymoženosti.

"To ste jej teda pomohol" pri prvom vzťahu."Takéto rady zakľadateľka témy určite potrebovala a vysoko ocení, "zneistiť" ju a riešiť nepriamo seba.

A čo by na to povedala Vaša pani manželka?