Šampón Posejvlas-skúsenosti

Príspevok v téme: Šampón Posejvlas-skúsenosti
pomocnica

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s týmto šampónom a ak, tak odkiaľ si ho objednáva. Už dávnejšie som čítala tuším tu na fóre nejakú tému o tom, ale bohužiaľ som ju opäť nenašla.
Čítala som o ňom, že je fajn a chcela by som zlepšiť hustotu a kvalitu vlasov, ale prírodnou cestou. Nechcem brať žiadne lieky, pretože také zlé to našťastie nie je a nechcem ani žiadne zábaly domáce alebo čo, lebo o vlasy sa starám fajn, len toto mi príde fajn na posilnenie. Hľadala som stránku, ak je možné na sk odkiaľ si objednať, ale nič mi nevyhodilo, tak niečo overené ak máte, budem veľmi rada. ;-)

Pekný deň.

pomocnica

Ahoj, ďakujem, ale už minulý rok som si ho zaobstarala nakoniec a super bol. Teraz ale požívam cesnakový šampón a ten mi taktiež skvelo vyhovuje. ;-)

Pekný dník prajem.

Ivana76

Ahoj pomocnica. Tento Sampon sa da kupit v mnohzch eshopoch dnes, ale najlacnejsi je na sibircanke. (Sibírčanka.sk) Asi preto ze je oficialny distribútor. Predtym som kupovala na inom e-shope, ale tam bol o 7 euro drahší. Ale to som vtedy nevedela...