čo dalej?

Príspevok v téme: čo dalej?
minim

Zdravím ja a môj priatel sme rok a pol spolu .. a začína to byť veľmi zlé je na mňa odporný za všetko na mňa kričí nechce sa so mnou bozkávať neobíjme ma teda iba keď spí nepovie mi že ma ľúbi len mi to napíše.. nie sme už ani poriadne spolu keď sme tak hned zaspí nemá na nič čas ak chcem niečo s nim riešiť tak povie že ma dosť svojho že so mnou nič riešiť nemáme ani sex proste nejdem to tu všetko opisovať ale proste ničí ma to chcem mať normálny pekný vzťah v ktorom budem šťastná a teraz fakt nie som vôbec ..pár krát ma aj zbil ale pri posledom som začala hystericky kričať že ráno pôjdem na políciu a od vtedy nič.. a pravdu povediac nechcem už ani s nim byť ale stále ma niečo k nemu ťahá neviem prečo stále mu zavolám napíšem prosím sa atd viem som hlúpa ale fakt neviem už čo mám robiť prosím poradte mi ako sa s ním rozísť aká mam byť alebo ja neviem fakt čo dalej ja som z toho už naozaj mimo

tonyhalle

nu na fore na pocitacom vies reagovat vsak? ale de*bi*lovi sa nechaš aby ta mlatil a ponižoval, takže či sa ti to pači alebo nie si ubožiačka! lebo jedna vec je byť zalubena a druha vec je sebaucta! a sebaucta by mala byt na prvom mieste!

minim

Preco by som mala byt uboziacka? Ludia to sa neviete chovat slusne ani tu? Myslim ze je normalne to ze som sa jednoducho zamilovala a neviem to ukoncit .. naco tu pises ked sa nevies chovat?

minim

Nie nemám 15.. a moj jediny problem je ze sa vzdy naviazem na cloveka a neexistuje pre mna nikto len on.. neviem preco taky je ku mne niekedy bol taky dobry bola som stastna najviac na svete a mozno to je aj to preco som s nim doteraz stale len cakam kedy sa zmeni a bohuzial asi cakam zbytocne uz som to chcela ukoncit davnejsie ale zacal mi davat take argumenty a hovorit ze inu nechce a ze ak to ukoncim tak to je moje slovo a nie jeho.. neviem ako dalej.. teda viem len nemam nato odvahu vobec.

Omen

Minim, máš tu prekrásny príspevok od Mireca. Je to tak, ako ti napísal: "... nieže nedokážeš vzťah ukončiť, ale NECHCEŠ ho ukončiť!

Čo ďalej? Jednoznačne rozchod! Musíš preťať tú pupočnú šnúru, ktorou si k nemu pripútaná. Raz a navždy! To si mala spraviť už v momente, keď ťa napadol. Bola by si spravila službu jemu, aj sebe. Čím skôr to spravíš, tým skôr sa z toho dostaneš. Teraz vidíš vo svojom živote chmáry, ale neboj, raz vyjde slnko. Aj pre teba! Pozbieraj všetku silu a sprav, čo spraviť máš. Pre svoje dobro, lebo si zaslúžiš viac! Potom daj vedieť. Držím palce! : )

cloo

Ženy bývali v dávnej minulosti podriadené mužom, fyzické tresty zo strany mužov boli na dennom poriadku. Ostávali s nimi, lebo vedeli, že práve pri takomto mužovi sú v bezpečí, nik ich neohrozí. Dnes máme emancipácií žien, no základne primitívne pudy sa naďalej dedia z pokolenia na pokolenie. Preto majú ženy problém opustiť takýchto "alfa samcov" .

Tocomabyt

To co je toto? Ty mas 15 rokov? Ked si sem pisala na toto forum tak si si to aj musela precitat. A to si si ani trosku neuvedomila ako si blba?? Robis iba hanbu zenam a patris medzi dalsi xy pripad kedy si zeny nevazia same seba a chodia s uplnym darmozracom ktory vie iba tyranizovat.

mirec411

minim, je predsa úplne jasné, že váš vzťah sa mal rozpadnúť už dávno. Otázka je, či mal vôbec vzniknúť, pretože podľa všetkého si ho chcela LEN ty - a to je menej, ako málo... Je len jediná cesta: - Rozchod. Vieš to aj sama, ale ako píšeš - nedokážeš to, hoci prišlo už aj k fyzickému násiliu. Mnohí sa chytajú za čelo, že ako a prečo toto vôbec znášaš, pretože oni by už dávno skončili niečo tak choré. ------ Podľa mňa nie že nedokážeš vzťah ukončiť, ale nechceš ho ukončiť. Môžem len predpokladať (...a to dosť silne), že tvoje sebavedomie je veľmi nízke a možnosť vytvoriť si nový vzťah pokladáš za takmer nulovú. Viem, že pokiaľ vzťah neukončíš, tak šanca začať nový vzťah bude stále nulová. Čím dlhšie bude tvoj vzťah trvať, tým horšie to bude pre teba v budúcnosti. mala by si pouvažovať o myšlienke, či zotrvávanie v extrémne zlom vzťahu nie je horšie, ako samota, ktorej sa tak (zbytočne) bojíš. Všetci poznajú odpoveď... a ty si jediná, ktorá váha. Prestaň váhať a začni žiť. Nikto od teba nežiada, aby si trpela - ani rodina, ani priatelia a ani Boh. Vzťah má byť o láske a o zažívaní pekných a šťastných chvíľ. Ak to tak nie je, tak načo ti je vzťah? Jednoducho odíď, pretože na tvoje vysvetlenie nečaká ani ten nevšímavý truľo, ktorý si z teba robí otroka a fackovacieho panáka.