Sex s plnostihlou

Príspevok v téme: Sex s plnostihlou
Ondro28

Doteraz som mal stihle frajerky. Mavali tak okolo 50 kg. Teraz som si nasiel priatelku, ktora ma okolo 70 kg a bol som velmi prekvapeny, co sa tyka sexu. Tie predtym boli akoby take kostnate. Nejde mi napr. o velkost prs, je jasne, ze stihle baby ich nemavaju take, ale taka ta makkost tela a akoby mi to lepsie sadlo na penis. A da sa robit taka poloha, ze ona lezi na chrbte, vystrie nohy a ja idem na nu obkrocmo, co sa predtym s tymi stihlimi nedalo. Ovela viac ma to vzrusuje. Aku mate skusenost vy?

mimila

neviem naco to tu chces rozoberat. proste bud to funguje alebo nie. polohy ked sa chce sa daju podla mna prisposobit akejkolvek postave. takze budz rad, ze si rad

Elise

Hovoris o svojej priatelke ako o nejakom sexualnom objekte a na nicom inom ti nezalezalo. Dost uboha tema vidiet ze v hlave vela toho nemas a rad striedas zeny iba na sex . Neznasam takych uboziakov ako si ty . Spakuj sa niekam do certa .....to iste moze povedat tvoja priatelka ze si jej nesadol a potrebuje hrubsieho a dlhsieho . Sa spamataj o take veci absolutne vo vztahu nejde ak ti ide o lasku uprimnu samozrejme ak iba o SEX tak je to ubohe.