Sex s plnostihlou

Príspevok v téme: Sex s plnostihlou
Ondro28

Doteraz som mal stihle frajerky. Mavali tak okolo 50 kg. Teraz som si nasiel priatelku, ktora ma okolo 70 kg a bol som velmi prekvapeny, co sa tyka sexu. Tie predtym boli akoby take kostnate. Nejde mi napr. o velkost prs, je jasne, ze stihle baby ich nemavaju take, ale taka ta makkost tela a akoby mi to lepsie sadlo na penis. A da sa robit taka poloha, ze ona lezi na chrbte, vystrie nohy a ja idem na nu obkrocmo, co sa predtym s tymi stihlimi nedalo. Ovela viac ma to vzrusuje. Aku mate skusenost vy?

Abcd888

Laurora- Šťastný život nezáleží od podľa teba plnohodnotného vzťahu na základe sexu :) škoda pre teba ak to tak berieš ;)

Laurora

Abcd888- mna je ta naozaj luto, ked tu citam co pises, lebo kvoli tomuto svojmu mysleniu- ak ho teda nezmenis nebudes mat nikdy v zivote plnohodnotny vztah a stastny zivot. Je mi vseobecne luto ludi s tymto zmyslanim....ale kazdy si je strojcom vlastneho stastia ;) ja by som na tvojom mieste vyhladala odbornika - co zrejme ale nespravis,lebo si myslis, ze si uplne v poriadku a my vsetci okolo sme posadnuti sexom. Skoda pre teba.

Abcd888

Lenže to je logické…navyše aj tak sú ľudia, ktorí ho majú radi a pijú a aj takí, ktorí ho nemajú radi a nepijú.Takže je to vecou názoru a postoju…kvôli tomu, že ho väčšina pije sa ľudia, ktorí ho nemajú radi hádam nebudú pretvárať, že ho radi majú, keď to tak naozaj nie je.

Pako567

Abcd888, toto nie je vecou nazoru. Je to to iste, akoby som ja vypil alkohol a tvrdil ti, ze po tom je kazdy clovek opity a ty by si mi tvrdila bez odskusania, ze je to vecou nazoru, ze kto sa opije a kto nie.

Pako567

Abcd888 ako pise aj Cipana - vies, nezazila si to, tak nevies o com to.je, ale ubezpecujem ta, ze je to ten najkrajsi pocit na svete, aky poznam (ak to naozaj robis s tym pravym clovekom). Nevymenil by som ho ani za vsetky prachy sveta, lebo by mi takyto pocit nikdy nedali.

Abcd888

Nemyslím si, že je to niečo čo ťa úplne spojí s milovanou osobou…v prvom rade by to malo byť niečo úplne iné. Čo konkrétne by mi malo ubližovať ? Nemáš, za 18 rokov môjho života sa mi zatiaľ nič strašné nestalo, takže neviem.

cipana

Pako
Palec hore skvele napisane!
Sex s milovanou osobou je to najkrajsie na svete co moze byt. Ste v spojeni jedna bytost. Ak niekoho milujes chces ho doslova zjest.
Abcd..prajem ti nech to zazijes a zmenis nazor!

Pako567

Abcd888, vies sex je nieco, co ta uplne spoji s milovanou osobou, kde prezijes nieco elektrizujuce, euforicke, kde sa ti pri orgazme uvolnia endorfiny, serotonin, oxytocin atd. a ked to obaja spolu zazijete, tak vas to nesmierne silno v tej chvili spaja. Je to pocit velkej intimity, si nahy aj dusevne, maximalna dovera medzi vami a este kopu inych pozitivnych veci ti viem na to povedat. Fakt by si s tym mala nieco robit. Podla mna ty dobre vies preco to tak mas, len to vytesnujes z mozgu, lebo ti to.ublizuje. Ze mam pravdu?