Bolesť počas ovulácie

Príspevok v téme: Bolesť počas ovulácie
Karin22r

Posledné mesiace ma zvykne v období ovulácie bolievať ženská oblasť - strieda sa to. Jeden mesiac to bola bolesť v oblasti ľavého vaječníka, ďalší mesiac veľmi silný tlak v podbrušku a tentokrát je to bolesť v oblasti ľavého vaječníka. Bolesť by som prirovnala k menštruačným kŕčom. Je to v poriadku?

ReLa

Musis si to odtrpiet, ked uz patris k tym, ktore to maju. A niekedy to trva aj dlhsie, nie je to az take kratke bolenie,ale ze vraj je to normalne, ak nemas nejaky iny problem.

jurajho

aj moja zena to mava odkedy si pamatam a je to dobre, keby ste sa chceli snazit tak aspon viete kedy a nemusite davat triliony mesacne na tie testy ovulacne

Elise

Ano je to v poriadku aj ja mavam ovulacne bolesti ,zial mame tu smolu ze patrime k zenam ktore tuto bolest pocituju .Predtym som tiez nemala taketo bolesti ale moze sa to menit vekom,porodom,ci aj stresom ale zas bud rada ze ich mas aspon mozes vediet kedy sa mas vyhybat nezelanemu tehotenstvu . :-) ta bolest zvycajne netrva dlho a za kratko vymyzne ,mne to uz ani nevadi zvykla som si na nu.