Ako zahnať negativne myšlienky?

Príspevok v téme: Ako zahnať negativne myšlienky?
hiuma

Ahojte..ide oto že nemam kontrolu nad svojimi myšlienkami..AKo ich zahnať ak chcem nato zabudnuť?Vždy ma trapi že nemam vztah a stale mi to beha po rozume aj ked nechcem...Hlavne v škole...Nič tam nerobime mame velmi malo učenia takže ani škole sa neda venovať..tak hlavne tam ked tam nečinne sedim ma trapia myšlienky...AKo ich zahnať?

Tomas12345

Treba niecim zamestnat mysel nejakou cinnostou, ale hlavne partnersky vztah treba brat len nieco ako bonus, ale urcite nie ako hlavnu zivotnu prioritu, inak budes nestastna.

Orientuj svoje stastie do konickov a viery v posmrtny zivot a v Boha a najdes stastie ktore je stale a nikto ty ho nebude moct zobrat.

samija

mala by si sa zjavne niecim zamestat aby si nemusela na taketo veci mysliet. teda aspon ja si myslim, ze sa proste nudis a preto im prepadas. mala by si si najst nejaky konicek, ktorym by si volny cas proste vyplnila

Pag

Výška IQ nemusí vždy korešpondovať s výškou nadobudnutého vzdelania. A ak má niekto vyššie IQ, tak sa nové veci dokáže naučiť rýchlo. Len tých Rómov treba asi nechať tak, že? A potom to nazveme vyriešením rómskej otázky. Nie je to moja agenda, ale to už ideme na to teraz ako, please? A keď dôjdu ďalší z UK, tak potom čo? Trochu vínka a dávka?

hladaj

nie je to nic neprekonatelne. hlavne nebud zufala a nerob nieco co by si inokedy olutovala. najdi si nieco co ta bude bavit a z coho budes mat dobry pocit ked to budes vykonavat a pride aj clovek co ta bude lubit. skusaj rozne veci. vyskusaj fotit, keramiku na kruhu, venovat sa znamkam, citat knizky, robit kuzla s mincami,... cokolvek... je to dolezite. zvysok pride sam.

hiuma

monicuska- tak ako predstavuješ si to velmi jednoducho...ja nepotrebujem manžela a aj manžel ma može odkopnuť tak mi tu nepiš že nebudem nariekať....ja chcem frajera na zabavanie atd... škola ma nezaujima lebo sa skoro nič neučime

monicska

kruzky? šport? ak máš 16+ môžeš ísť brigádovať, na čo chceš vzťah? v prom rade ťa ma zaujimať uspešne absolvovanie študia, asi nechceš ostať zo zakladnym vzdelaním slobodna matka, ktoru i*diot odkopol po nabuchaní... skola, stabilna práca, vlastne bvanie , až ked toto budeš mať potom mozes riešiť vztahy, manzela, a v manzelstve deti..
jedine tak nebudeš potom nariekať..