Ahoj, som s frajerom skoro 4roky, z coho 2 roky zijeme spolu v podnajme. Mali sme davno plany so svadbou, vlastnym byvanim atd len sme nemohli predat jeho povodny byt. Ciastocnou prekazkou bola aj sestra, kt. tam este vtedy byvala. Dlhsie som snivala o vlastnom byvani v jednom konkretnom mestecku.
Jeho sestra si jedneho dna nasla frajera ktory kratko na to kupil byt prave v tom mestecku tak sa tam prestahovali. Zavidela som im to lebo my sme nemohli predat stary byt. Kratko na to otehotnela a teraz planuju svadbu, na podobny styl ako som chcela davno predtym ja , bez toho zeby o tom vedeli-moje sny som mala len v hlave.
Teraz sme sa konecne zbavili zavazkov a mozme zacat riesit byvanie a svadbu, ale v maji sa budu brat oni a nechcem vyzerat ze sa po nich opakujeme. Su spolu rok a my 4, maju uz dieta a k tomu este ta svadba na mieste kde som chcela ja, ..prajem im stastie ale vsetko coo som si vysnivala maju teraz oni a mne sa uz ani do toho nechce, chcela som si splnit sny..
Je to normalne alebo co mam robit?
Ziarlim na svagrinu- predbehla nas
Rob si podla seba, vsak si sprav svadbu ako si chcela, viem ze ta trapi, ze to bude vyzerat ako keby si ju okopcila, no aspon vies, ze sa jej neoplati vsetko vesat na nos
nedusila by som to v sebe, asi by som si to s nou vybavila aj keby to malo byt rucne strucne. ako nic uz s tym ted nespravis, pochybujem, ze by nejako zmenila svoje plany, no aspon budes mat srdce namieste
Nie, nie je to normálne! Podľa mňa by si to nemala nechať tak a švagrinej to poriadne vytmaviť! Ako si to dovolila "ukradnúť" tvoje sny? To sa v rodinách nerobí!
A bývať sa dá aj v Babinci.
Nie my vsetko platime napoly ale v ostatnych veciach mas pravdu priatel je skutocne skvely clovek , ja myslim ze oni su spolu stastni, mam pocit akoby boli niekedy viac zalubeni ako my ale to je tym ze my sme mali velmi tazke zaciatky aj kvoli financnym problemom. Snad bude vsetko ok. Mate pravdu, nesmiem to riesit
Bud rada ze mas po svojom boku chlapa ktory si ta chce zobrat a vsetko ti podriaduje, pojdete do mestecka kam chces ty, kupite byt z jeho penazi, svadbu ta necha urobit si aku chces. Toho si vaz lebo to neni ani omylom samozrejmost. A vyprdni sa na jeho sestru, co ona robi, kde zije, aku bude mat svadbu, to ta vobec nemusi zaujimat.
Nechcem byt zla ale aby sa niekto bral po roku? Ved to sa ani dobre este nepoznaju. Nemyslim si ze im to spolu vydrzi. A ty sa drz svojich snov, nie je to opičenie sa. Su to tvoje sny a nevadí že su rovnake. Sustred sa na seba a na priatela. To co si budu mysliet ostatni je jedno. Alebo si vytvoe ine lepšie sny. Možno najdeš lepsie miesto na život. Každopadne nedivaj sa na ostatnych ako oni žiju. To že sa vydali hr a mali dieta hr to vobec ani neznamena ze su stastni. Ty si vsetko dobre premysli a potom do toho chod aby si stastna bola