Antidepresiva v tehotenstve

Príspevok v téme: Antidepresiva v tehotenstve
Naty1

Dievčatá brali ste počas tehotenstva AD Paroxetin? ja som sa držala dobre do 29 týždna, od vtedy som na dne lekárka mi nasadila Paroxetin, lenže všade čítam že sú aj lepšie a menej škodlivé lieky.Lekárke som to povedala ona sa ohradila tým že Paroxetin som brala aj pred tehu a nechce mi meniť lieky že nevie ako zareagujem.

Alventa

Užívala som myslím seroxat,ten alebo alventa(molome)základ je ten istý.Nepamätam si to presne je to 10rokov,dieťa je v poriadku.Doktorka mi povedala,že sa užívajú oveľa silnejšie lieky pri ťažších stavoch(schizofrénia,epilepsia)

Alventa

Užívala som AD,v úplných začiatkoch keď som ešte nevedela o tehotenstve.Potom v priebehu som sa snažila vydržať aj keď sa to tu tým autorom príspevkom predchádzajúcich ľahko hovorí.Nevedia o čom hovoria,čo to je a hodnotia.Ku koncu tehotenstva som ich užívala znova,strach zo smrti bol silnejší ako ja,tak som sa rozhodla pre tablety.Po pôrode som nebrala nič ale bolo to ťažké.Po šiestich týždňoch nanovo,je to kolotoč.Doktorka vie čo ti zaberie a načo bude skúšať iné,keď tieto má u teba overené.Nic sa neboj všetko dobre dopadne,treba dôverovať Bohu.

gjds

rovnako ako sa udsudzuju alkoholici, odcudenia hodní su aj narkomani - v tomto prípade tí ktorí beru AD...
miesto toho aby si šli pokecať so psychologom, niečo robili so sebou.. sa nadroguju a vybavené - problem vyriešený...
rovnake zmyšlanie maju alkoholici -ožeru sa a problem vyriešeny... vkuse ked su naliati chlastom tak nemaju problemy-nevnimaju ich...
to iste je aj pri psychiatrickych liekoch, nepomahaju! problemy nevyriešia..!

Kaido

Kaslite na lieky, co z toho mate? Lieky aj tak neliecia samotnu podstatu depresie, neodstranuju anhedoniu a este vam trvalo mozu poskodit sexualny zivot (SSRI,SNRI), treba zvolit tu narocensjiu, tazsiu cestu, ale vrati sa vam to.

mariama254

Mozno ma aj trosku pravdu, neviem ci by ti viac neuskodila ta zmena liekov a reakcia na ne ako samotne lieky co beries

Naty1

ja som bola liečená a bola som v tom že som sa už vyliečila nebrala som žiadne lieky, lenže teraz v 29 týždni na mna prišli zle stavy, odkial som mala vedieť, že mi bude tak zle?

ochjaj

otazka znie že ked vam z toho "na dne" nepomoze radosť z decka, na čo ste sa dali nabuchať..?
alebo nezrat to svinstvo aspon kym ste tehotna, alebo zmenit lekára... alebo ked sa narodi postihnute pojdete plakať do jojky, markizy že za to može doktorka lebo vam dala tie lieky...?!