baby s panicom

dinda12

prečo by ťa poslala tam?...niektoré baby si to vážia, keď natrafia na takéhoto chalana!..v žiadnom prípade neklam a buď otvorený k ženám!

Tomas12345

DoThePanic :

No tak skús ešte na sebe zapracovať, predpokladám že si ešte mladý, takže ešte sa ty môže poštastiť niekoho nájst. Zacni chodit do posilky, opál si pokožku, sprav dačo s účesom, začni sa trendy obliekať a možno sa ty podarí nejaku nájsť.

Ak sa aj napriek tomu nepodarí, tak asi ty nie je sudene a potom si musíš hladat zmysel v niecom inom nez vo vztahoch. Kazdopadne platí to co som povedal, partnerske vztahy treba vzdy brat len nieco ako bonus, ale nie ako samozrejmost.

DoThePanic

Tomas12345: Samozrejme, ze to dokazem. :-) Ono to mozno vyznelo strasne tragicky, to co som napisal, ale nie je to zas tak zle. Az na to, ze voci zenam som stale trochu plachejsi, nez by sa patrilo. Konicky mam a celkom ich zveladujem, takze som v pohode. Ale v Boha neverim a nemam na to dovod. Stastny viem byt aj bez toho. Ale kazdopadne diky, ze si napisal. :-)

Tomas12345

DoThePanic :

A co tak si nájst zmysel a stastie v zivote v niecom inom než v nestálych partnerskych vztahov ? Dokážeš to ? Nájdsi si stastie v koníčkoch a vo viere v posmrtný život a v Boha a budeš stastny.

DoThePanic

Mam 31, tiez som panic, ani bozkavanie. Mam minimum skusenosti so zenami. Dost dlhu dobu som bol z toho na prasky a zien som sa skor stranil lebo som si myslel, ze ma budu odmietat a som pre ne nezaujimavy. Teraz je to uz lepsie, ale stale mam nejaky blok v sebe. Doteraz som nemal vztah, aj ked sa to skoro uz podarilo, ale nevyslo to. Moja chyba, nedostatok skusenosti, ale aj ista plachost sa proste prejavili a ja som to prepasol.

Segedin to ze je vybureny tiez nic nezarucuje. To proste dopredu nevies.

Gjjitcjj

Nechápem čo to chalani stále riešia :D taky problém ho tam strčiť? Si vyhon pred sexon a dlhšie vydržíš a baba na nič nepríde

Segedin

Lepsi vybureny, ako nevybureny panic. To, ze je panic, vam drahe zeny nezarucuje, ze s vami zostane do konca zivota. Na vas si to moze, len nacvicit.