Vyjadrovania

slnecnykotuc

nic si z toho nerob. ja som mal toto aj v 17ich. najlepsie je asi viac pocuvat, a trenovat rozpravanie s ludmi. to sa spravi za par rokov, uvidis.

ellaN

Ale na tomto fore sa velmi gramatikou nemusis trapit (diakritika, y-i,pady a tak).Dolezite je ozaj neprezentovat niake hovadiny . Ked uz vyslovis nazor , tak svoj a by mal podla moznosti hlavu a patu.Ono to casom pride aj samo.

Aikido

Nechapem celkom autorku, myslela si tym, ze mas slabu slovnu zasobu, alebo ti dlhsie trva kym zareagujes? Lebo to su dve rozlicne veci.. Ta prva sa da rozvijat knihami, ale aj pisanim ci inak cvicit kreativitu. Ta druha by som povedala ze sa vekom moze aj upravit, ale ako pise Tomas, radsej povedat menej a mudro ako vela a blbosti. Ak sa nestihas zapajat do rozhovorov, skus sa k teme neskor vratit. Takisto gramatika je dolezita - sleduj si pisomny prejav a dbaj na diakritiku (znamienka a iné).
Snad som ti aspon trochu pomohla :)

PistonUP

Máš ešte len trinásť rokov, tak nech ťa opravujú starší. My tuná s IQ do 50 ťi ťaško podarýme, lebo aj kebi zme chceľi, tak nám neuveríš, tam si Ďhivočhinkha? Pre dnešok máme iné porekadlo: ak sa cítiš veľmi ťažko, tak si zakri hlavu taškou.

Tomas12345

Pred kazdou vetou si premysli co povies.

Len čítať nestačí, treba po prečítaní o tom sama seba nahlas povedať i obsah.