mam taky problem mozno hlupy ale je.Nemozem si najst babu ale vobec neviem preco ked si na pokeci pisem z nejakou tak uz vela krat mi povedali ze som "super" zeby chceli mat takeho chalana ako som ja,ze som iny ako ostatny,zlaty a podobne a aj ked idem po ulici tak sa mi stava ze baby sa na mna pozru,usmju a niektore sa za mnou aj otocia ale ja ziadnu babu nemam tak v com je potom chyba?
v com je chaba?
a ja vela šoportujem a to tak že mam sex s pyvna flaša a sexs s psykom dastim a rexsom a tak zapotim pri tom že shudnem aj 5kilo za 1den
ja sportujem az dost a aj von chodim casto ten cas co stravim pri pc to je vecsinou vecere a nemyslim ze to nejako vpliva na moj zrak uz par rokou sedim pri pc a mojim ociam nic nechyba
no za chvilu bude chyba asi v tom, ze budes mat okuliare hrube ako popolniky, ak kazdy den 4 hodiny cetujes.. co tak ist von, zasportovat si a pod.?
to viem ze nazivo je to uplne ine ale ja som taky premenlivy mam dost blbe nalady niekedy a myslite ze ked som niekedy vonku a nejaka baba sa na mna usmeje a tak podobne tak by som sa jej mohol prihovorit?
v nadpise ....:-))
ale nie - prepac :-)
suhlasim s meili
Nezalezi, ako dlho si si s nimi pisal. Je to o inom, virtualna realita nie je realita kazdodenna...
ja som si stymi babami co mi to povedali pisal nieco vyse pol roka takze je to dlha doba a pisali sme si denno denne cca 4 hodiny
je ine rozpravat sa s clovekom pol hodku cez net a ine je byt s nim tyzden vkuse a spoznat aj jeho zle stranky, chyby a zlozvyky.
Vystupovat anonymne za compom a priamy kontakt je predsa len rozdiel. Jasne ze za compom si ten super, sebavedomy, zlaty...lebo si celkom v pohode, bez nervozity, nikto ta nevidi. Mozno si to ani neuvedomujes, ale ked si s babou v priamom styku, spravas sa inak. Nehovorim, ze zle, no mozno si prilis plachy, a nedas najavo svoje prave ja. Moja rada znie: bud v pohode, kamaratsky, rozpravaj sa s babami o temach hoci takych ako aj na nete. Bud nenuteny, vtipny. Ono to pride samo, neboj.