Poraďte baba 16r

Príspevok v téme: Poraďte baba 16r
Deniska54

Ahojte baby chcem poradiť opýtať sa..
Mám 16, a mám priatela, sme spolu rok a vyspali sme sa spolu, problém ktorý mám je že mám menzes ktorý je taký že sa nedá vydržať , neskutočne kŕče bolesti a nechutenstvo, tabletka mi nezaberá (panadol) a kvapky zaberali no len minulý mesiac teraz už nič (algifen), kedysi som sa dala aj na termofor no teraz sa môžem dať ako chcem zohrievať si brucho ako chcem a nič nezaberá.... preto musím ísť gynekológovi jediné čo ma trápi viem že gynekológovi klamat nemôžem no ak ho poprosím aby mame nepovedal že už niesom panna dá sa to? Alebo je povinný jej to povedať ak tam pôjde do mnou? Alebo dajte nejaké rady, čo robiť.

Omen

Takže pomýlené, čo nepovieš? Potom budem musieť vrátiť školné! Ešteže si ma na to upozornila. Ďakujem! : D

lydia235

Omen, máš to pomýlené. To, čo píšeš, platí len do veku 15 rokov, ale keďže už má 16, môže byť na vyšetrení u lekára sama, bez mamy a lekár nie je povinný informovať rodičov o jej zdravotnom stave. A teplo uvoľňuje kŕče, takže robí správne, keď si prikladá niečo teplé na brucho. Takže Omen tvoj príspevok je totálne od veci!!!

Omen

No, drahá, mama je tvoj zákonný zástupca a nakoľko si mladistvá, lekár ťa bez jej účasti nesmie vyšetrovať a musí ju informovať o tvojom zdravotnom stave. Takže pekne krásne vybaľ túto skutočnosť mame ešte pred návštevou lekára. A na brucho si v žiadnom prípade NEDÁVAJ nič teplé!

Tomas12345

Pokial by sa ti znovu objavili krce vyskusaj Guajacuran ktorý uvolnuje svalstvo. V lekarni ti ho daju bez predpisu.

Gyndak

Ja som taktiez u gynekologa sedela sama. Mozes mame povedat ze nechces aby tam bola. A gynekolog by nemal mame nic hovorit. On sa ta len opyta ci si panna a zapise si to do karty aby vedel ako ti ma robit vysetrenia