Prsia

Peter2018

Na tie spoluziacky sa vykasli a netrap sa tym, niektore baby su k tomu proste nachylnejsie, urcite ti to pride ako hrozny problem ale uvidis, ked budes mat chalana a das si pred nim dole podprsenku, tak on to riesit nebude, viem o com hovorim:) Zameriavat sa na jednotlive casti tela a hladat na sebe nedostatky maju vo zvyku skor baby, ja beriem partnerku ako celok a ak by mala nieco take, vobec by mi to nevadilo.

mjanik

asi bude problém v žalúdku,nedodáva prsiam dosť výživy.Ak sa ti to po nejakom dlhšom čase nezlepší, tak vyhľadaj akupunktúru,aby to upravil

ahjaj

podstatu Ti už napísali.
ale ešte dačo: niekedy to vypadá, že neovísajúce prsia ovísajú, lebo má dievča zlé držanie tela: takže: chrbát a hrudník majú byť rovnako široké, si dievča a pekné, takže sa hrdo drž a vystri....nechodievaj zhrbená a na toto si spomeň viackrát za deň....

andaluzia

blacky - tak ked je vo veku kedy sa jej prsia tvaruju a uz teraz ich ma ovisnute pripadne velke ze jej padaju na pupok, akoze nic moc, tu pomoze iba plastika ktora sa odporuca od 20 rokov, kedze dovtedy sa este vyvija.. ja som absolvovala tiez, v jej veku som uz mala cecky velke, vytahane, strie, ako stara zena po 6 detoch...

autorka temy: kym nedospeješ povedz mame nech s tebou zajde do špecializovaneho obchodu na spodne pradlo - dolezita je spravna velkost podprsenky - vela dievcat volí zle, - cislo je obvod a to si volia velke vislo a potom maju podprsenku vzadu na chrbte dopre ze nie na krku, lebo im "vyskakuje" hore.. dolezity je obvod, no a velkost kosickov,.. ja napriklad kupujem uz len z netu kapo.sk nakolko nechcem vypchavkove, maju tm rozne a dobre ceny do 10€ , ja mam 70D a to je problem kupit u nejakeho činana...