Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
budemmama124

Ahojte, stala sa mi taká vec.
Mala som kamaráta, s ktorým som sa jeden večer vyspala. Ja viem, uvedomila som si, že som spravila chybu :D ale tak ľudská potreba je ľudská potreba...Samozrejme sme nemali ochranu. Mala som plodné dni, ale stihol vytiahnuť, videla som ako sa už robí v ruke. Nedalo mi to a bol mi na druhý deň kúpiť tabletku, lenže menzes mi mešká už 4 dni, bolo to pred 3,5 týždňami. Myslíte, že mi mešká z tej tabletky ? Mám naliate prsia, ale brucho ma nebolí, nemám žiadne príznaky ako pred menzesom...Nie, nemám 15, ale hľadám aspoň tu útechu, lebo som na nervy :DD Na gyndu sa dostanem kvôli práci až v pondelok. a lekáreň tu poblízku nie je.

budemmama124

Tak neviem, čo je na tom zaujímavé, že sme spolu spali. :D Osobne si myslím, že každý má svoje potreby a keďže obidvaja sme to chceli a pritom sme vedeli, že spolu nikdy nič nebudeme mať(myslím vzťahovo) tak prečo nie. A bola som nakoniec u známej, lebo mi to nedalo, mali ste pravdu, rozhádzalo mi to cyklus, len teraz mám ovuláciu. :) Ale ďakujem Vám za čas a ochotu napísať.

mackousko7298

je to len z tablety, nie si tehotna.

foreveralone: sex je ako bicyklovanie, ked to vies, je to zabava, ked nie, zavidis ostatnym.

Confess

Urcite je to z tej tabletky. Ta rozhodi cely cyklus.. je to taka posledna volba.. neviem preco si si nedala aspon pharmatex pred sexom, ked kondom nechcete. Urcite sa nespoliehaj na to ze vzdy po sexe si das tabletku lebo ta ti v tele narobi pekny bordel. Ked sa bude dat navstiv gynekologicku